härliga fredag?

nej, eller ja kanske. lite delade känslor på den frågan, har jobbat hela dagen. avnjöt en härlig varm  dusch när jag kom hem och nu sitter jag med näsan i projektplansboken och väntar på att frank ska höra av sig. vilket han inte kommer att göra på några timmar.. han har nämligen herrsittning med killarna i klassen med tre rätters å allt! så jag är så snäll som ska hämta honom sen. så här sitter jag. inte ett skit på att se på tvn och är för en gångsskull ändå tidigt ute med plugget inför tentan på fredag. men tentaplugg på en fredag kväll, känns fel. det är ju ändå fredag för fasen! men som sagt inget på tvn och hämtning - då passade pluggning ändå ganska bra. så det väl bara att slå på spotify och ignorera att det inte finns ett skit på tvn och borra ner näsan i projektboken så min ordlista snart blir klar. klara, färdiga å skriv!

imorgon rullar bilen mot stockhomo och dubbel fäst hos ett fruntimmer, malin ska nämligen både ha 25års partaj och inflyttningsfest! här slås klackarna i taket :) så det blir både fest, trevligt sällskap och eliten återförening. har en känsla av att det kommer bli en galet lyckad helg.

Men nu - tillbaka till nuet och projektboken.
trevlig fredagskväll alla!

s+f

alla <3sdag!

imorgon är det alla <3sdag och jag å älsk ska kolla bio och vi har även köpt presenter! dock så kunde vi inte vänta tills imorgon, så vi gjorde en förtidig presentutdelning. och det blev en riktigt bra sådan :) matchande ring och örhängen från kenza, som jag velat ha i evigheter! bästa killen man har <3





och i fredags var jag och anna på marieberg och jag hittade ett par sommarskor som jag blev kär i och var tvungen att köpa. annars hade jag ångrat mig! köpte även min första scarf. snyggo :)
skorna jag köpte var dock inte svarta utan hade leopardmönster!

 

 

 

 

s+f



RSS 2.0