sista november

idag är det sista november och imorgon börjar alltså december, med andra ord är det 24dagar kvar till julafton. vilket inte känns det mista eller märks för den delen heller. möjligtvis i våra fönster och andras fönster samt lite julblommor och dukar. aja vi får väl se om vi får någon snö eller inte. jag klagar dock inte, men lite snö som ljusnar upp skulle inte vara helt fel.
-
idag har jag nästan hunnit med halva huset! halva huset som är städad och nya dukar och mattor lagda. mycket bra! :)

i tid

i år har jag gett mig fan på att jag ska börja den grundliga julstädningen tidigt, så jag slipper stressa sista veckan.
och faktiskt så har jag varit duktig och gjort det! så nu är vardgsrummet klart bara gardiner som ska upp där. ett rum mindre! phju

skämtet

mamma drog de störtsa skämtet innan jag åkte för att inhandla ingredienser till dagens storbak.
sa till henne att jag tänkt göra kolakakaor med, med hennes gensvar
"jag gillade inte dom så mycket.."
haha va ?! jag hinner ju knappt få några med innan dom är slut..! mamma svarar:
"men det var ju för att jag känner mig tvungen att äta upp dom, så dom inte blir gamla.."
-
ibland så undrar man vad som försigår i hennes huvud vid en sådan kommentar. men söt var hon iallafall. och jag kommer att göra kolakakor och hon kommer att äta dom. inte för att dom inte ska bli gamla utan för att hon tycker om dom. och det vet hon själv!
-
s+f

min nya favorit!

i ullared köpte jag denna skönhet. lite längtar jag efter snön och kylan så jag kan få använda den.
min nya favvo!

bilder säger mer än ord

man kan ju inte göra annat än att längta

jag hatar tomma löften!

igår när jag kom hem och skulle slå på tv och njuta några sekunder innan man skulle åka igen. så märkte jag att mitt kort till boxern inte längre fungerade.. ej tillgång till kanalerna, vilket är konstigt för räkningen är betald!
fick reda på av mamma att min bror beställt en inspelningsbarbox medans han förlängde vårt avtal. pucko! men inget nytt kort skulle skickas enligt honom. fick då snällt ringa till canal digital och prata med dom. mycket riktigt ett nytt kort kommer med den boxen så mitt har nu slutat fungera, för att han beställt boxen på det kortet..
men tjejen i luren skulle fixa det genom att föra över kanalerna på mitt kort igen och så skulle vi bara slänga det nya kortet. detta skulle överföras på en gång. det skulle dock ta cirka 45min och kräva att jag drog ur kontakten samt tog ur kortet. jag har nu gjorde detta två gånger och väntat i fyra timmar. inga jävla kanaler har jag fått iallafall!
så nu blir det yttligare ett samtal.. jag blir så trött!
-
fick låna marikas rakapparat igår, så nu är zita rakad och fin igen!

s+f


home sweet home

nog för att jag älskar att vara borta, så är det förbannat skönt att komma hem och bara vara!
att komma hem och känna känslan skölja över än, är nog det bästa med att vara borta. speciellt när man har en hund som nu sedan jag kommit hem inte har lämnat min sida. går i princip i röven på mig hela tiden. eller när man har en pojke som hela tiden talar om hur mycket man saknas.  att komma hem är då lätt det bästa med att åka bort.
-
denna gång var det en kort men intensiv rena som jag och becka begav oss ut på. ner till motala på måndagen och tidigt tisdag morgon rullade vi mot ullared och för en dag där. blev många timmars shopping och känns som om det blev ännu mera bil timmar!! har aldrig varit sugen på vin, men på hemvägen blev jag sjukt sugen. så fick snällt stanna och inhandla en flaska. blev hem till syrran som hade fixat mat till oss, sen hem till lägenheten. lasta in allt, duscha och så fick jag ta mitt efterlängtade vinglas. bra gott! sen vid tio var vi båda så slut så vi gjorde oss iordning för sängen och den natten sov jag som ett litet barn. det kan jag lova.
idag känner jag mig fortfarande lite små seg och längtar lite efter att få sova ut på riktigt imorgon! utan att behöva spendera några längre stunder i en bil som rullar.
senare ska vi över till marika och kolla lite på vår eventuella framtid. mer info kommer när allt är klappat å klart!
-
s+f

.


RSS 2.0