halvtids vila..?

det känns tråkigt att den sporten som min far lärt mig att älska, nu håller på att trasas sönder bit för bit. och nu är det inte många bitar kvar.. den sporten som jag sen barnsben verkligen levt för, varje minut över som vi spenderat på gräset med en boll, pappa och jag. det gör så ont i mig att jag inte känner samma glädje som jag gjorde förr för denna sport. nu är det mer en pest och pina än längtan att ställa sig på planen. jag vill ju! jag får helt enkelt ställa mig själv den frågan som mamma och pappa frågade mig när jag spelade i adolfsberg; vill du spela fotboll och vart vill du då spela ? svaret på frågan känns nästan lika självklart som när jag jag liten. jag vill spela, men jag vet inte om jag vill fortsätta i detta spår och om inte, vill jag då byta spår igen eller sopa igen det helt..?
jag som hela tiden känt mig som hemma här, känns nu mer som borta än hemma..

jag vill inte bryta den ända kopplingen har fortfarande har kvar till dig, känns som om jag sviker dig. mina tankar bara snurrar och jag vill bara blir liten igen. sitta i din famn och allt var bra igen, varför går inte det ? VARFÖR!?
jag orkar inte, jag svajar för mycket just nu för att orka. det kanske bara är dags att inse att det är över..

allt som en gång var det bästa, är nu över..

S+F

C.Ronaldo å Portugal

fyfan vilken härlig och rolig match att kolla på!
Portugal - Nordkorea
första halvlek bjöds på fina anfall från båda håll, men det var portugal som nätade först och det var 1-0 i halvtidsvila. nordkorea krigade bra och stod på sig och framför allt så vågade dom att utmana portugal. portugal hade det jobbigt och svårt i första halvleken och jag tror att de gick in i matchen och trodde att det skulle bli en lätt match för deras del. vilken första halvlek och nordkorea visade motsatsen till! inte mycket fungerade för lagen och underlaget var världelöst med tanke på att planen var dyblöt, många spelare halkade omkring som bambi på hal is mer än att stå på benen. men det såg kul ut..
efter halvtidsvila kom portugal och framför allt deras kapten ronaldo ut på planen med en helt annan inställning. en intsällning  som chockade oss alla framför tvn och på läktarn. för i andra halvlek började verkligen portugal och ronaldo spela boll, väldigt fin fotboll och efter två stolpskott så fick äntligen ronaldo näta in 6-0 målet till portugal! :) portugal hade fina löpningar och fint spel mellan sig. de utklassade nordkorea i andra halvlek utan tvekan! matchen slutade Portugal - Nordkorea 7-0
fler sånna matcher vill vi se i VM!


S+F

bollfjong

jag vet inte om jag vill känna oron eller oviljan som stiger inom mig inför varje match nu för tiden. kommer jag få spela, kommer vi ha spelare, kommer alla att kämpa, kommer spelarna att lyssna, osv ..
för om jag ska kunna bidra till en bra match så måste resterande lagkamrater lyssna på mitt styrande och speciellt backlinjen! jag kan inte bestämma mig för en sak när andra linjen får för sig att upphöva offsiden. sånt funkar inte. igår var inte jag den gladaste, jag var inte snäll i munnen men det fick nog fan laget att lyssna. om det ska vara jag som pratar och styr laget under spelets gång, så är det bäst för resterande laget att dom lyssnar å gör som jag säger. speciellt vid uppflyttning så man inte upphöver offsiden! vilket hände allt för många gånger under gårdagens match. vi måste även ha människor som kan spela, som kan rensa och framför allt trycka till. tre mål skedde för att personer inte kan rensa ordentligt. hur svårt ska det vara att bara skjuta bort bollen ? nej men då ska man försöka driva med bollen och blir då självklart av med den. en back ska inte dribbla!
jag blir tokig när man bara springer brevod motspelaren å väntar å kollar vad hon ska göra. hur svårt ska det vara att gå in med kroppen och störa det kommande slaget ? tydligen väldigt svårt för vissa!
jag fattar inte!

S+F

Myran

igår bestämde sig myran att komma ut till världen och oss! å jag är så glad för majsan och niklas och jag kan verkligen inte vänta tills jag har en egen liten myra. tänka vad mysigt att sitta med det lilla livet i sin famn och inse att jag som mamma verkligen "tillverkat" denna underbart söta varelse som nu alltid kommer att finnas i mitt liv. så nu kommer det bli en hel del spenderande i stockhomo hos de ny blivna mamma å pappan! hihi synd att det är så lång, annars hade jag nog varit där varje dag (a)
Grattis!
var för övirg på ikea idag och hittade lite smått å gott som kommer ges till mamma å pappa :) fan tänkt när man själv ska inhandla allt till sitt barn, jag kommer handla så sjukt mycker saker. för det finns ju så sjukt mycket fint så man kan ju inte bara välja en grej ;) hihi föresten har jag sagt att jag tycker om barn ?


annars så ser mitt liv ut som vanligt eller typ som vanligt. det är nått som gör att jag inte mår helt hundra utan att det hela tiden är nått som tynger mig. jag kan inte bara sätta fingret på vad det är ..
kanske är det alla förändringar som sker och kanske kommer att ske och jag har inte ett dugg att säga till om.. kanske är jag bara inne i en dyster period, vilket vore synd eftersom det är sommar å snart sommarlov..
vi får väl vänta å se vart tåget går och hur länge jag kommer känna mig som skit..


s+f

VM

Jaha nu sitter man och kollar på VM Italien - Paraguay, kan nog bli en bra match. Älsk är nu och kollar på sin egen match rynninge spelar div 3 idag och hon tog med sig zita:) så hon var skit glad att få åka bil. Konstig men helt underbar hund. Sabina kommer väl förhoppningsvis hem snart så kan man få mysa med sin babe. Det var det har inget vettigt att skriva så ha det bra;)

F+S

Würtz

just nu sitter jag och dricker nytt frächt vin direkt ur flaskan! mums det var nog länge sen det var så gott som nu , men det blir nog ett glas när jag orkar hämta ett..
dagens match gjorde vi bra, spelade bra, tappade dock imellan åt men vi slutade inte kämpa. Bra!
nu ska jag smörja in mina armar för dom börjar flaga efter tjejcupen, sen blir det  mer vin å lite härligt vm.
tyskland - australien
spännande spännande!


s+f

födelsedag

denna regninga fredag fyller min broder hela 40år och iväg på öventyr ska han med sina vänner utan att han vet om vart! Grattis

idag var det även sista lektionen i affärsengelska, ganska skönt måste jag säga. engelska är inte min starka sida! och ikväll är det match mot kumla som gäller. men jag förstår inte riktigt , jar börjar fan ge upp med att försöka förstå för jag kommer väl tyvärr inte göra det..
men jag hoppas på att det bli uppehåll fram åt kvällen, så man slipper bli blöter å kaller!

s+f

...

det kanske är dagt att inse varför man hela tiden efter match å träning har sjuk ont i fötterna och ryggen.. kroppen kanske helt enkelt är slut och det kanske är dags att sluta spela fotboll. kroppen kanske försöker förklara att den inte orkar mera, utan dags att ställa skorna på hyllan..
få ta mig till läkarn och kolla upp rygg och fötter och höra av farbror doktorn har att säga. förhoppningsvis finns det nåt som går att göra åt det, så jag slipper ha ont hela tiden. men om inte, så är det väl bara att inse faktan..

s+f

tjejcup

nu är det snart två timmer sen jag som hem efter en lång dag på pettersberg med massa matcher att döma och som vanligt var vi alldeles för få dom dömde. bättre blev det inte när två behövde gå efter kl 14! men vi gjorde det bra ändå :) men jag blir därimot lite irriterad på dom andra i laget som bara skiter i det! hur svårt ska det vara och ställa upp lite för klubben ? inte så.. jag blir så trött
har iallafall lyckats samla på mig en fin rödbränna som bränner varje gång jag böjer armarna och dom är ganska stela .. haha det kommer bli en hel del insmörjning! men tänk vad fint det kommer bli när allt har lägt sig :) solen gjorde även lite avtryck i ansiktet och nu visar sig även mina hemska fräknar.. åå jag vill inte ha dom där, men hra väl inget val ..
nu blir det slapp å slö. Tack

S+F

grill!

igår var det fram med grillen, matchen å spriten för att spendera kvällen med min härliga klasskamrater :) vi hade vädret å humorn på vår sida. god mat och bra sällskap det kan ju inte bli mycket bättre då! vi är för bra :) kvällen drog sig inte mot sitt slut förns vid två, då taxin som skulle hämta ida, sophie å david. men taxin hittade inte hit         ( precis som ingen taxi gör!) så ringer han å säger att det inte finns någon källgatan, nehä gör det inte.. undra vilken gata jag bor på då, jag måste ta tagit fel.. hmm
efter den kommentaren kunde jag inte vara tyst och fråga om han inte har gps i bilen, hans svar blev då: jo , men jag trodde jag skulle hitta. men jag är en gammal man så minnet börjar väl svika.. haha
hör å häpna jag vägledde honom till Källgatan som faktiskt finns! :o för er som inte trodde det

------------------------------------------------------------------

allt bara faller ihop och det gör ont att se det. speciellt när bara fler å fler faller i gropen och lämnar. andan försvinner och vi som behöver varandra men det funkar inte när man inte känner sig glad för att vara där. att inte bli uppskattad för den man är och det man gör när man åker ner, är nog det som mest är frustrerande! att se hur allt förändras och inte till det bättre, gör mig så frustrerad. det spelar ingen roll hur mycket man försöker så får man inget tillbaka. det spelar ingen roll hur mycket skit och hur mycket man blir ignorerad så får man inte ett skit tillbaka.. jag blir bara så trött!


S+F

RSS 2.0