invalidos!

igår spelades det en match mellan rynninge och övfre adolfsberg på hagaby, den var minst sagt hård och störd! tillhjälp hade vi en halv döv och blind domare som inte gjorde matchen så värst mycket bättre. offside var något som han inte visste hur man dömde, eller jo åt adolfsbergs håll. tillslut blev robban så förbannad så han skrek "hej, domarn vi kör med offside här!" men han blåneckade lite mycket varje gång. det utdelades smällar åt alla håll men mestadels så fick vi dom.. trots att vi sprang runt som elva slagpåskar, så gick vi vinnade ut ur kampen med ett resultat på 5-3. vi spelade stund tals mycket bra men adolfsberg slarvade bort mycket för egen del med. dock så måste alla ta och hårda tills sig minst ett snäpp till, så kommer det bli bra! :)
själv satt man bänkad, eller mer på gräset och i andra halvlek var med i leken igen. tyckte själv att jag gjorde en ganska bra match, bollarna gick dit jag ville och lite kantlöpningar hann jag med också. blir ju inte så många sånna när man spelar på mittbacken..

och idag har man en rygg som värker mer än någonsin! jag vet inte vad det är som avgör hur mycket invalid jag är dagen efter en match eller träning.. skulle vara bra och veta det så jag kunde göra mindre av det eller rent av något åt saken. men det blir väl några turer till svante så blir det nog bra sen, han fixade min rygg förra gången jag var där så förhoppningarna finns fortfarande där!


för övrigt så räddade jag Bengan i fredags från döden! bengan för alla som inte vet är en vit liten dvärghamster som hade ett infekterat öga som ingen hade tid att hjälpa läka, så då kom jag in och räddade! nu en helg senare och rengöring två gånger om dagen så ser ögat mycket bättre ut! bengan är på friskus vägen :) hihi



så för min del idag ska jag njuta av solen i massor (!), plocka fram cykeln som ska säljas på cykelbytardagen, försöka börja på den dumma uppgiften som per gett oss(..) och försöka ta en promenad med zita! och förhoppningsvis träna ikväll, får se vilket humör ryggen är på!

S+F

Helt jävla otroligt

Jag spelade fotbolls match i söndags, när det var drygt 10 min kvar av matchen så gjorde jag en vänding då det knäppte till i knät och vek sig och jävlar vilken smärta kändes exakt som när jag kraschade på skidorna i USA för två år sen. Inte fan kunde jag stödja på knät heller, hoppade bort till omklädningsrummet och ringde Sabina och sa att jag var tvungen att åka till akuten och panik fick hon. Skjutsa hem Kiwi och droppa av Zita där, som inprincip vägrade att gå ut ur bilen. När dem väl fick ut Zita så sprang hon iväg men dem fick tag i henne och gick in. Efter ett tag kom Sabina och jag ringde mamma och berättade vad som hänt, som sa att det inte var någon idé att åka in till akuten för det var tydligen världens kö. Så vi åkte hem istället och ringde frakturmottagningen morgonen efter, fick anvisningar att antingen avvakta eller åka in akut, så vi åkte in akut. Väl framme vid akuten så frågade dem vad jag gjorde där och inte på frakturmottagningen. jag sa som det var, att vi hade blivit hit skickade av dem. Men dem sa att det var dit jag skulle så dem ringde dit och sa att jag skulle komma dit. väl vid frakturen så gick allt rätt snabbt iaf att få ett rum, där inne säger dem att jag ska ta av mig byxorna i väntan på doktor Lundgren. Efter 1 timme så satte jag på mig byxorna igen då en sköterska kom in och sa att läkaren hade blivit skickad till någon avdelning så vi satt där i 1 timme till och roade oss med kortspel och hänga gubbe. Jävla tur att babe var med annars så tror jag att jag hade dött av tråkighet.
När doktor Lundgren kom så konstaterade hon att det hänt något med korsbandet men att det var för svullet att säga exakt vad det var. Hon skickade mig till röntken för att kolla så inget vad brutet. Blev sittande i väntrummet i 20 min blev uppropad och röntkad sedan 20 min till i väntrummet sedan tillbaka skickade till frakturen och blev sittade där i 1 timme och hungern började krypa sig fram både för mig och min älskling. Efter 1 timme i väntrummet så blev vi inskickade på ett rum igen och fick sitta där i 40 min till. När väl doktor Lundgren kom in och sa att jag skulle bli kallad till idrottsmottagingen om ca 2 veckor så fick vi gå. När vi kom till parkeringen så skulle Sabina checka ut och vet ni vad det kostade? 52kr för att få stå vid sjukhuset fan det är juh lika dyrt som att stå i stan det är helt sjukt.


Det värsta med den här dagen var att det var Sabinas födelsedag:'( och hon fick tillbringa den på ett sjukhus med sin klantiga man som alltid ska sabba sitt knä:S
När vi kommer ifrån parkeringen så åker vi och handlar lite grädde och sedan hem. Slänger i oss lite mat och sedan ut till marieberg och apoteket och hämta ut lite alvedon för smärtan och sen så åkte vi upp till DinSko för att Sabina skulle få en present för det var ju hennes födelsedag. Hon valde ett par gröna as coola skor som jag betalade för. Då fick hon iaf något för att hon var med mig hela dagen. Hon är så otroligt underbar, Jag älskar henne mest <3 Du är BÄST Sabina<3<3<3

F+S

kan det bli mer..

tacken på att våren har kommit?! :o

vinter jackorna åker upp på vinden för de är alldeles för varma nu! :)
plockade årets första fästing på sudden igår!
fått årets första myggbett!
börjat träna på gräs!
tussilagona börjar växa lite varstans! :)
solen lyser oftare och varmare! :)
fjärilar och humlor surrar omkring! :)
sommarskorna har plockats fram!

zita har fått en utomhusdusch!
fåglarna kvittar som bara den! :)
det börjar bli grönt på marken!

listan kan bli hur lång som helast! :D såg till och med en snubbe som gick omkring i kortbyxor idag! då är det väl ändå vårvarning om nått! :D me liiike!!  även om jag inte kan hålla med om att det var kortbyxe värme idag, med tanke på att det blåser som bara den.. men han tyckte det, kul för honom!

var hos svante idag, hade förberett mig på den värsta smärtan som man kan få. men det var inte så farligt som jag minns det, visst gjorde det ont! men jag överlevde, eller när han kom till axlarna höll jag på att dö. fan vilken smärta! men han hjälpte min kropp till att må och funka bättre, nu ska jag bara håll i det med! å det kommer sökert bli ett återbesök och mer smärta men det tar vi då.
min dom blev: jag är överrörlig och mina musker, leder och sånt får inte ut träningen som de behöver. när jag tränar hårt så måste jag träna ännu hårdare för att musklerna och lederna ska få ut sitt med! vem hade trott det?
så nu är jag lite övningar och töjningar rikare så hoppas jag på att jag kan hålla i det och att jag kommer bli bra :)

S+F

skam den som ger sig!




S+F

man kan väl få drömma..

Tänk om man skulle bli en resereporter, skulle verkligen inte vara helt fel! sol å härligheter hela dagarna :)

http://www.solresor.se/en/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/?intcid=12




S+F

uppe innan tuppen!

just de, det var precis det jag var idag! klockan ringde halv sex och det var bara att gå upp å göra sig iordning för våran första träningsmatch som verkligen blev av. bättre sen än aldrig, brukar man väl säga :P
dock så var det en tidig match, samling halv sju på p-berg och matchstart kl nio i katrineholm. så det blev en tidiga morgon för mig, hade mycket hellre krypit ner brevid älsk igen men ickesanicke det fick man inte.. ibland är livet hårt! haha matchen slutade med vinst, 1-4 :) så det var bra!
min käre men oftast jobbiga bror kom och hämtade mig i katrineholm för han hade varit och lämnat tillbaka en kärra i eskilstuna, så lite mc donalds käk och körning klämdes in :)
väl hemma möttes man av en överlycklig hund med lång och slemmig tunga, mysigt fast ändå inte.. sen hade man inte mycket val än att ta en runda med henne, efter att hon stirrat ut mig i tjugo långa minuter! då blev hon nöjder.
denna kväll har en massa återhämtning och även lite härlig  El Clásico att bjuda på, så lite grönsaker och dipp ska inköpas om jag orkar ta mig ur sängen vill säga :P haha




S+F

tillbaka till verkligheten

jaha då var fyra sköna lediga påskdagar över, tiden går alltid så fort när man har det skönt! även fast vi nästan bestämmt oss att göra så lite som möjligt så har en hel del hänt. bla storstädning, massa påskmat och självklart middagar lite varstans, njutit av solen som två galningar och sen har vi även hunnit med årets första grillning. fan va gott det var :) måste man göra om snart! och snart är det dags att spola av ute möblerna och då kan vi grilla varje dag ;) hihi mums!
men nu ska jag sätta mig på cykeln och rulla mot praktiken. hoppas att solen gör oss sällskap denna vecka så vårkänslorna kommer tillbaka. och att jag även någon gång kan börja använda min fina nya vårjacka när jag cyklar. för en så länge använder jag vinterjackan, det är inte  så varmt å skönt än på morgonarna. men jag håller tummarna!

ha en toppen dag alla :)

S+F

välkommen!

vilket välkomnande våren har fått av oss idag! först var det byte av gardiner och dukar, fina vårdukar med härliga färger. sen var det dags var zitas första bad för i år, lika bra å passa på nu när solen är framme och hon behövde verkligen bada. nu är hon ren, fin och luktar gott :) och nu sist med verkligen inte minst så är jag å älsko ute i solen och grillar! eller han grillar och jag sköter musiken :) vilket treamteam! haha
nu känner man verkligen att det är våår! lovit<3



S+F

påskstädning

min första lediga heldag bestod av enbart påskstädning och påskfix, så det har bestått av: dammsugning, moppning, byte av mattor, klippning av hund + kattklor och även inköp av nya fina blommor :) så nu har huset fint och rent och framför allt fina blommor.. hihi
var även till jarmo och överraskade honom med ett påskägg fullt med godis och två trisslotter, nu håller jag tummarna på att han vinner. för då får jag hälften ;P haha han är värd all uppvaktning han kan få! :) bästaste jarmo!

efter en speedad dag så består kvällen av barnvaktning å massa spel, bara lugnt! :D me like


S+F

RSS 2.0