idag den 31 maj ..

.. är den dagen som vi firar 1,5 år tillsammans. dock så har vi inte firat den på bästa sätt! men huvudsaken att vi är tillsammans <3

+

swoong!

då var det slut på helgen igen, den har sprunigt förbi som vanligt. men denna helg har varit mer fullbokad än på länge. först var jag glad att vi flyttade fram tentan från i fredags till imorgon måndag. men nu känns det lite skitsamma!
Fredag- var vi lediga från skolan och då tänkte jag verkligen plugga, hann väl med en minidel av det jag hade tänkt mig. trodde det skulle bli en lugnt fredag med så blev det inte. Filip blev stor pojke och vi var över på middag från kl 15 och han fick vår kära Bengan :) det kommer bli så bra så! och blev så klart kvar längre än planerat och kom hem senare än planerat, så inge plugg.. på förmiddagen var det även matinhandling och blommsterinhandeling.
Lördag- upp tidigt för att åka ut med mor min till gravarna och planterna, vi hade vädret med oss stundtals men det öste inte ner iallafall.. hem lagom så jag han byta om kör hem frank till sig och sen vidare till Grizzly för att jobba tre timmar. sen var det raka vägen hem, byta om och fixa till sig snabbt för att sedan åka å fira Filip igen med hela släkten. lördags kvällen avslutades i en biosalong med malin vid min sida. på bioduken rullade sex and the city 2, riktigt bra film! :)
Söndag- och även mors dag! hade planerat att köpa blommor till mor min efter jag slutat men så blev det inte. almstedts stängde nämligen 15.00 och samma tid så slutade jag jobba igen.. så stressa upp på stan innan jobbet och fixa det. kom hem med ett super fint arrangemang å mor min blev väldigt glad :) byta om och iväg till Grizzlt igen.. efter jobbet iväg och handla det sista till den härliga laxen som väntade på att bli tillagad! mums! :) sen skulle man försöka slita sig från solen och lägga huvudet i skolböckerna , inte så lockande men ett måste med tanke på tentan imorgon. så nu ska jag återgå till plugget..

ha en trevlig söndag kväll! :)


S+F

jag är trött!

s+f

spöregn!

som alla vet så hade vi inte den soligaste dagen igår, utan det regnade konstant från tidig morgon till sen kväll. och som några vet så hade jag match igår och jag var inte den enda som var bombsäker på att den skulle ställas in på grund av en vatten fylld plan. men så blev inte fallet.. utan pingos ord när han pratade med noras tränare var "om bollen stutsar så spelar vi" med andra ord så begav vi oss mot nora för att slå dom i detta urusla väder som vi hade. men det var mer än vad varje spelare ville, visst alla ville vinna men inte spela i skitvädret.
hela vägen till nora förberdde vi oss för ett uselt underlag men så illa var det faktiskt inte, det var inte så att jag hade hela svartån i skorna efter uppvärmningen och sedan heller inte efter matchen. så det var helt okej!

på någotvis så tappar vi alltid i de första fem minutrarna så vi alltid får spela i uppförsbacke.. jättedumt! men idag lyckades vi verkligen men att genomföra en hel match som ett lag :) vi hade bra spel, bra närkamper på vissa positioner (en del måste tuffa till sig rejält!) och framför allt så satte vi dom flesta bollarna igår.
2-2 i halvlek och vi hade matchen i våra händer. bättre spel och framför allt kändes det som om vi hade mer vilja!

i andra halvlek vände vi på hela matchen och visade nora att detta var våran match, med att göra två snabba inom loppet av fem minuter! nu jävlar tänkte vi alla, nu är matchen vår och fler mål kommer att stänkas in. fler bollar stänktes in, dock i fel mål.. för av någon anleding så släpper vi in dom i matchen igen och med en kvart kvar står det 4-4. för att hålla spänningen på topp så sätter vi några skott i stolparna och även missar en straff.. men när det återstår cirka tre minuter får millan på en kanon träff och dunkar in segermålet och även slutsiffran! 4-5

nu ska vi bara lära oss att inte tappa de första fem och inte heller bjuda in motståndarna i matchen när vi leder! små saker som vi kommer och ska klara :)


S+F

sol

idag har det varit en seg med ändå ganska skön dag :) jag har varit duktig och sökt lite jobb, förhoppningsvis har man turen att man får något till sommaren och även senare under skoltiden med, de penagrna skulle verkligen sitta skönt i plånkan! vi håller tummarna :)
efter det blev det en skön promenad med zitis i solen, tur för henne så blåste det lite kallt så hon nöjt massor. vilket resulterade i mindre tur för mig och frank, som vill ha det varmt å skönt! hihi
vi har även hunnit med att rensa klart alla alla rabatterna plus våra blombuskar. åå det blev så fint, nu vill jag bara få hemma massa blommor och rosor å planterna ner allt! det kommer bli så fint nät allt är klart :)

snart bär det av mot lite bollträning i detta fina väder. vi håller tummarna för att det inte kommer att blåsa kallt bara.. efter träningen bär det av mot div 4 match på p-berg. nu taggar ni inför vinst tjejer, det är fanemig på tiden nu! :)

S+F

i landsproblem!

vi I land får hela tiden nya problem som ska lösas! det nya är Igelokottar eller mer en specifik kotte! en stor biff som jag under fyra dagar har burit bort tre gånger :o han blir bara argare för varje gång och fräser mer än en katt! plus att det inte är så kul att plocka och torka upp kottens bajsparty som den haft under sin vistelse! det är inte några små bajsar utan många stora å lång å lösa.. :/ uuuh! det spelar ingen roll hur långt bort man går , han kommer rultande tillbaka hela tiden.. nästa val blir skogen fem minuter bort! då får vi hoppas att han inte kommer tillbaka,  fats det hoppas jag redan nu.



S+F


lagaktivitet

det har varit några härliga soliga dagar nu och det njuter jag av till fullo! :)
igår var det lagaktivitet med grillning och 5kamp på gvallen med hela damlaget och som tur var så höll sig åskan och  ovädret borta och solen höll sig framme! :)
efter en härlig grillning som för min del bestod av lax (!) och massa skrat så var det dags för fem kamp som vårt härliga aktivitets grupp hade anordnat. även fast vi inte vann så hade mitt lag kämpar glöden uppe och framför allt vinnar andan! men vi kom ju inte sist heller så vi var ju inte sämst iaf :P hihi

idag var det herrmatch i solen och glass så klart som gällde men malin å älsk! zita höll sig mest till skuggan men det gillade hon :) herrisarna vann med 4-0 . bra match måste jag säga.

ikväll blir det antagligen en tur ut till hyttan för lite mys!



S+F

Awsomeness




Min nya tatuering, så sjukt nöjd med den och det är väl inte så konstigt eller ?

F+S

pingviner kan inte tala

idag var det match som stod på schemat efter första dagen tillbaka i skolbänken, mot sturehov.
det gick väl inte så som vi ville men stundtals såg det riktigt bra ut. dock så släppte vi en 2-0 ledning till en 3-3 förlust för våran del. vi har en del och jobba på om man säger så. men nu till saken :P
efter cirka 30 min spel så får jag en boll rätt på tofsen och hela skallen bara snurrade! och när jag trodde det var lugnt och försökte ställa mig upp snurrade det ännu mera. rille som nu mera är våran "jarmo" (som jag för övrigt saknar!) kom å skojade bort lite av smärtan men tyvärr inte något av det yra. han försöker verkligen men det kommer inte bli som med våran bästa! :(
efter dagens match har jag verkligen helt förstått att pingviner inte kan tala, inte åt vissas håll iaf. så jag känner mig hyfsat värdelös och inte mer värd än smutsen under skorna som vi slår bort efter varje match.. alla andra frågar hur det är med huvudet till och med döv malin försöker  men pingvinen kniper! är det bara jag som tycker att det är en självklarhet att kolla upp spelare speciellt när man gjort sig illa, eller är det bara jag ?!  jag vet inte om jag vill ge honom mer chanser eller om man bara ska ignorera det. eller om man bara ska lägga det på hyllan,  dock kommer det bli väldigt svårt för min del att göra det. man kanske ska stor vägra, men jag vill inte svika laget heller. men snart kommer väl en spelare som tar min plats så jag slipper..

nä nu orkar jag inte mer för ikväll. ny dag imorgon och nya tag..

S+F

100518

igår det var en kanon dag om man tänker på vädret! :)
jag var uppe med tuppen och satte mig flitligt framför datorn för att göra klart analys uppgiften, vilket med blev klart. helt underbart skönt! det var ett tag sen jag var klart med något och har en och en halv dag till på mig att fixa till den om jag vill och måste.. inte helt fel
efter frullen såg jag till att utnytja solen till max, genom att duscha zita. hon blev så mjuk och gosig och framför allt fin! nu går hon runt och ser ut som en floffboll till skillnad från förut då hon såg ut smutboll. plus att hon gillar! :D hihi

på kvällen igår var det match med div 4, första matchen med dom för mig del.. vilket var kul :) matchen gick väl dock inte som vi hade tänkt oss men när gjorde det de senast :P kommer nog ta ett tag innan vi alla har spelat ihop oss, men när vi väl har gjort det så tror jag att det kommer bli bra!
min kropp mår inte så bra idag däremot, ont överallt till och med i baksida armar. hur det kan ha skett vet jag inte men ont gör det :P hoppas det förvinner efter dagens träning och att kroppen orkar med den..

imorgon är det dags att återgå till skolbänken igen efter åtta långa veckor ute i arbetslivet. men det kommer bli bra, jag har saknat alla :)

 

S+F


eliten<3

här kommer lite fotobevis på våran härliga eliten helg! :D



åtta veckor senare..

jaha då var det sista dagen på praktiken imorgon, det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan å alla klassisar men det kommer även bli tomt att inte gå dit varje dag och träffa djuren och de underbara människorna som jobbar där. jag har lärt mig en hel del både om vad som är bäst för djuren och även lite praktiskt med men kanske inte så mycket som per velat men det räcker för min del. men jag har haft åtta roliga veckor trots att det har varit lite segt imellan åt, men det har jag kunnat leva med :) hihi

idag har det varit en söndag- torsdag och den har spenderats för min del framför denna dumburk med vår dumma analys som vi ska göra och ska in på onsdag. och idag började jag från noll och slutade halvvägs så nu jävlar känns det okej där med. nu slipper jag sitta hela helgen å plugga röven av mig natt som dag. utan nu om jag har tur så blir det kanske en dag :) sköntskönt!

som sagt var jag ledig idag och det regnade , som vanligt! när man jobbar så är det solsol å åter sol men det blir tvärt om när man är ledig. vilket kanske var tur, för då hade jag inte så mycket val mer än att sitta med plugget hela dagen.

S+F

ontontont!

asså fyfan vad min mage spelar inte mitt spel, utan sitt egna lilla djävulska liv.. har haft krampont i magen nu i två dagar och det kommer antagligen sluta i ett besök på vårdcentralen ocg se vad fan som gör att magen är så dum. allergi ? laktos ? eller vad kan det vara.. skulle vara skönt å veta vad som ställer till det!

S+F

RSS 2.0