69an

efter fredags så kommer det kännas som ett under! gu vad skönt det kommer bli, att slippa plugga röven av sig. det är nästan så man drömmer om företagsekonomi om nätterna och då har det gått långt! Uuuh
idag har man suttit i stadsbibblan och gjort klart grupparbetet, så imorgon är det bara att i sceen sätta en presentation så vi vet hur lång tid det tar..
och efter imorgon är det bara att lära sig 18 av 28 kapitell till tentan på fredag.
sen skiter jag i om jag blir godkänd eller inte, just nu ser det inte så värst ljust ut på den punkten. men då får man iaf lite längre tid på sig att plugga in allt.

hur uppfyller man en kvinnas behov ?
69an och en tur till Ullared
- citerat av en hemmafru på Ullared


S+F

:(

jag har alltid varit djupt förälskad i mina gröna viper fotbollsskor, mycket kan nog bero på att de är gröna men det kvittar för min del! :) men innan gräs säsongen var slut så var det dags att lämna in dom på lagning där de var tvugna att sy ihop lite av högra skons insida samt klistra fast under sulorna ordentliget på båda skorna. men nu så är det i princip kört! efter tre plastgrästräningar har nästan hela sulorna på båda skorna lossnat samt utsidan på höger skon, den sömmen har repat upp sig så det är ett stort hål. Tummen upp! visserligen så är skorna enbart en säsongare och inga plastgräs skor, så jag får nog vara glad att dom hålls sig hitills tror jag..

förövrigt så har jag hittat min nya djupa förälskelse i Taylor Swifts låt Our Song!
(ni får nöja er med adressen, tills jag kommer på hur man gör det på riktigt)
LYSSNA OCH NJUT! :D

http://www.youtube.com/watch?v=0JEfZHLSNXU


S+F

Crazy

Jaha då är det söndag och första advent vilket man inte känner någonting av VART FAN ÄR SNÖN! Jag vill åka skidor NU! Det är sinnessjukt hur sugen man är!

Snart ska vi åka och hämta lillbrorsan på Bernh Arena han har haft träning där och är jätte stolt. Sen ska vi hem till mig och vara barnvakt åt Tobias och Filip får se vad vi hittar på med dem blir nog lite skate 2. Sen ska vi väl laga en god middag.

F+S

lussebak!

hallåhalllå!
idag var det upp stigning runt halv tio och frukost runt tio, efter frukost blev det lite slapp framför tvn medans frank spelade tv spel med hans bröder. någon timme senare gjorde jag mig redo med musik i öronen och företagsekonomi böckerna framför mig och läste de vi gick igenom på lektionen igår, efter ett tag gjorde frank lika dant. runt kvart över ett var det dags för lunch, sen bar det av mot bussen för jag, frank och filip skulle hem och baka lussebullar och göra zita sällskap eftersom mamma och jimmy var i motala och hjälpte syrran flytta det sista.
och självklart började det i princip ösregna när vi stod och väntade på bussen :S drygt en timme senare klev vi in innan för dörren och en zita hoppade på oss av glädje! :)
det blev direkt på att fixa ordning degen för jäsning som tar ett tag :P haha så medans frank vispade ihop degen och att den jäste på passade jag på att sätta upp lite julstjärnor i mitt och mammas rum, mamma hade redan satt upp i vardagsrummet plus på övervåningen. fintfint!
sen blev den en och en halv timmes lussebak! :D vi fick ihop hela 70 fina och ätbara lussebullar! Yey :)
misslyckades inte med en ända plåt, så vi var duktiga med tiden.

sen var det bara att vänta på att mamma och jimmy skulle komma hem med pizzan. efter maten åkte vi med tobbe och filip och köpte lördags godis. och det är först nu som både jag och frank får en lugn stund för oss själva. så nu blir det mys framför tv med lite smarriga lussebullar!




imorgon blir det träning mellan 9-10, hem och duscha och sen raka vägen och hämta filip från min match. sen blir det yttligare lite barnpassning!

S+F

freeedag :D

så var denna vecka slut, äntligen! :) denna helg blir det massa mys, slapp och passning av franks småbröder för hans föräldrar är i stockholm och kollar hairspray. och imorgon ska vi även klämma in lite lussebak och jullampsuppsättning, så vi får in lite mer mysstämning :) hihi
på söndag morgon är det träning som gäller! men även denna helg så ska jag göra klart power pointen till grupparbetet så skiten blir klart snart. jag orkar inte mer!

igår tvingade jag iväg frank till ikea, eller han börjar bli mer och mer van vid att springa omkring där inne med dig nu. efter en halv timme kom vi ut med två nya kuddar (super sköna visade sig att de var med!), en grön och fin lampa, lite ljus och godis. i love ikea!
det blev även en tur till netonnet för att inköpa nya hörlurar till mp3.
oj, märks de att det var penga inkomst igår eller ? ;)

frank skjutsade precis iväg filip till sin träning så vi ska snart börja på med maten så den är klart lagom tills han kommer hem. hemgjord pizza blir det :) sen ikväller blir det mys framför tvn med chips, dipp och grönsaker! jag längtar redan

förövrig så var vi ute och handlade till lussebaket och saffranet gick på 31.50 st ! rena rånet, nu får vi bara hoppas det bullarna blir goda!


S+F

GODKÄNT!

Idag har det varit en sjukt bra dag. Det började med att vi åkte till skolan och jobbade lite med grupparbetet som kanske gick lite sådär med men det tar vi tag i snart!
Dock har jag varit nervös hela dagen för idag har det varit den dagen som man skulle få reda på vilket betyg man fick på sin omtentamen i affärsmannaskap och hör och häpna jag fick GODKÄNT så jävla viktig. Jag hade nog inte pallat att fått ett IG för att nu har vi så sjukt mycket plugg i Företagsekonimin så det hade jag nog inte klarat av men nu fick jag juh godkänt så det är bara att hoppa på företagsekonomin nu. Dessutom så har jag varit och hämtat mina skidor på stadium och fy fan vad gryma dom är alltså. Kan fan inte vänta tills jag får pröva dom på snö får snart ta en helg upp till sälen och hälsa på Henrik och Tobbe och gänget däruppe.

Ja och det som händer nu ikväll är nog massa mys med Älsklingen <3 puss puss på henne

tisdag

denna tisdag har bestått av att putsa förnster och byta garndiner, för snart är det ju tyvärr jul och då ska de städas och hängas upp nytt. städningen har jag inga problem med men jag orkar inte med julen, för överskattat flr min del.. men jag! gör det bästa av det! annars har det varit pankaksgräddning och plugg. hellre städning än plugg, de säger jag bara! :) haha
imorgon blir det min andra träning denna vinter efter uppehållet! :D nu har förkylningen släpp och inget antibiotika ätande heller, så jag är fitforfight! äntligen(:

S+F

döda mig!

pluggpluggplugg å åter igen plugg!
även fast jag inte öppnat böckerna än som jag har planerat i flera dagar, så blir jag bara trött av att tänka på de 18 kapitlerna som jag ska kunna plus massa räkne tal. och senså har vi även grupparbetet som också betyder en hel del plugg. så om jag inte dör nu , så vet jag att jag var nära iaf!


 

 

 

dagens glädjehöjare var när vi fick vykort från malin och camilla från deras tid i nya zeeland! de var riktigt efter längtat :) även fast jag läser deras resedagbok! hihi jag saknar dom! <3

 

S+F


Idag?

Som sabina har berättat så har våranhelg varit väldigt händelse rik, i lördags så var det jobb på takida konserten men andledning till att jag skulle jobba var för att förbandet var Sonic Syndicate och fy fan vad gryma dom är live men jag hann bara se 2 låtar för att folket kom juh senare till bara takida sådåar jag tvungen att springa ner igen :S

Sen igår så bar det iväg till Motala för att hjälpa Elli Sabinas syster att flytta när vi kommer ner så åker vi och hyr en kärra från preem och sen så var det bara att köra igång. Efter fyra timmars slitande och åkande fram och tillbaka och upp och ner för trapporna så var de mesta flyttat men fy fan vad jobigt det var, men det är inte jag som har träningsvärk idag inte nepp det är Sabina och Inger:D
Idag så blir det nog bara en massa slappande och så ska vi ut och handla lite och sen så måste vi väl plugga har juh prov på företagsekonomi nästa vecka. Men just nu så vill jag bara ha mina skidor som jag ska få på onsdag Völkl Wall.

F+S

Takida + flytt

Lördagens kväll bestod av att jobba på Takida som spelade på Conventum. blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, vi hamnade i garderoberna för att hänga in människors jackor och iof så visste jag inte vad vi skulle få göra men det trodde jag inte.. men det blev bra ändå! jag och anna hade hand om en garderob (är ni förvånade ;) hihi ) frank hade hand om en med farmor. det var insläpp halv åtta och min och annas bås var fullt efter en halv timme, så då blev det mer slapp tills Takida började spela runt halv nio.. när takida väl börjat spela så var det mer eller mindre fritt fram att springa upp och kolla. tyvärr så var det så mycket folk + att jag inte orkade eller var tillräkligt intresserad av att tränga mig längre fram, så man bara såg lite huvuden om man hade tur. men spelningen var ändå helt okej. sen var det dags att lämna ut alla jackorna, allt gick helt utmärkt och vi hade inte problem eller bort tappade kläder :) så vi kom väl hem runt tolv - halv ett någon gång.






idag var ett uppstigning vid halv tio för att sedan göra sig iordning och åka tio mil bort, närmare sagt mot motala för att hjälpa syrran att flytta!
hon har hittat en jättefin trea i stället för sitt radhus, det var helt enkelt dags att byta upp sig och börja på ny kula. så idag har det varit plocka in och ut ur bilar och släpvagn, rensa kök,rum samt toalett bort från allt skräp som man samlar på sig. och efter cirka fyra timmar och två släpvagns last så var de mesta möblerna flyttade och de mesta urstädat ur radhuset. och ungefär en och en halv timme senare var lägenheten så iordning plockat och ihop skruvad som de gick! det blev gick riktigt bra :) och när vi väl åkte dit ner så passade jag på att duscha zita, man vet ju aldrig när man åker ner nästa gång + att hon verkligen behövde en dusch. så vi åkte hem med en ny duschad hund. på hem vägen så spenderade hon hela resan med att ligga med huvudet i mammas knä och sova, med andra ord hade vi en glad hund som gillade att vara hemma igen :) och nu ligger hon och sover så skönt här vid sängkanten! för söt!








S+F


utröstning

TACK och lov att det var dags för reza att lämna idol! det var fan på tiden tycker jag. man har ju aldrig hört vad hon har sagt eller sjungt! pinsamt att hon ens var kvar till de sista 5!
nu är det bara dom bästa kvar iaf, tur det :)


Pepparkaks bakning + Nya Skidor

Nu sitter man och myser med älskling och kollar på Idol något som hon har blivit intresserad utav:). Som Sabina berättade så har vi juh då bakat och sedan varit utepå stadium och kollat skidor till mig det är fan i mej dags att köpa ett par nya skidor, det kommer nog troligen Völkl Wall. vilket jag tror kommer bli grymt :D nu är det bara att vänta på VINTERN, sen blir det väl förhoppnings viss ett antal tripper till Sälen:)

det luktar gott!

nu har vi precis kommit ut från duschen det blev lite mjöligt efter kvällens pepparkaks bakande. men bra pepparkakor blev det :D allt från hjärtan, granar, runt, stjärnor till blommformade, hoppas bara att dom är goda med :P hihi vi hade dock inte så stor tur med den första plåten som kom ut från ugnen, den blev lite bränd men dom andra blev prima! det som lever den lär med ;) och zita var självklart med och höll koll på oss!




för övrigt har dagen bestätt av att vara i skolan, läskas av att malin och camulla är utamlands genom sms från dom, hjälpt shlova fixa en fin klocka till hennes killes födelsedag medans frank skrev omprov och ägde :)
när vi kom hem så var det mat och sen raka vägen till stadium outlet eftersom frank ville kolla på några skidor, han ska införskaffa nya nu till vintern. då är det bara att hoppas på att det kommer någon snö med, annars kan de bli tråkigt för honom. väl hemma efter frästelserna på stadium så var det utgång med zita och som vanlig nosar och kissar man överallt och ingenstans och det viktigaste av allt: Rulla sig!
Nu blir det mys framför tvn med lite gott och bara njuta av denna fredagskvällen :)

S+F

Tentaplugg

Plugg Plugg Plugg är det enda vi gör kankse det låter som men om jag ska vara helt ärligt så är det faktikst så:S. Jag tok pluggar till min omtentamen imorn i affärsmannaskap medans min älskling är med i det vi håller på med nu i förtagsekonomin men det är skit duktigt utav henne Jag är sotlt över henne :D. men jag tror jag ska ta det lite lungt nu med plugget kanske läsa igenom det någon gång till sen får det vara man pallar inte att plugga en hel dag. men jag kan juh säga att jag har tur som har Sabina utan henne hade jag inte ens varit halvvägs hon hjälper mig med allt jag fattar inte hur hon får in allt och att allt stannar kvar men hon e grym:).

Som sagt utan henne skulle jag inte klara av det här, hon är guld värd. Älskar henne med hela mitt hjärta<3

italien - sverige

just nu sitter jag och kolla på italen - sverige matchen, fan visste inte att dom spelade ikväll. märks att man inte har linda runt sig varje dag nu för tiden, hon har ju koll på allt :) frank sitter och pluggar flitligt, ska också ta och göra det men ska kolla runt lite på nätet först och berätta lite om dagen.

idag har min grupp varit på möte med vdn på würth. vi fick nog reda på allt som vi ville + att vi fick en bok och några små böcker :) goodie!

förövrigt har mamma och jag kommit på att jag nog inte tål antibiotikan jag käkar :s går runt och känns som om jag ska spy när som hela tiden, inte det skönaste känslan precis.. så vi ska väl slå en pling till sjukrådgivningen och höra vad dom säger. mamma i loooove you<3


det är svårt att veta när man verkligen har det bra och när verkligen man mår bra. det är inte alltid lätt att veta att man inte kunnat få det bättre. det inser man därimot när det är försent och man inte har det längre. men jag har kämpat varje dag med att känna det och nu gör jag det. kan nog inte få eller må bättre än vad jag gör nu! älskar dig <3

seeg tisdag

denna tisdagen är nog lite tristare än många andra, tråkigt väder och bara massa plugg plus att man ska hanskas med bihinnesinflammation med oh försöka orka med dagen. de som säger att livet är lätt, ljuger!
frank är duktig som pluggar röven av sig, han är numera klar med allt i boken, själv fuskade jag och gjorde det mesta i skolan. men jag har faktiskt också varit dutkig och skrivit rent mina frågor till företags ananlysen :) och på tal om den så blir  det intervjuv för min grupps del med vårat företag imorgon! här ska dom grillas :) haha

annars har jag laddat ner lite ny mysig musik nu till höstmörkret, lite tända ljus kanske. så får det bli, mysmusik och ljus :) hihi
inga speciella planer för dagen, blir kanske en liten vända till stadium frank vill kolla nya skidor till vintern. snömonstret mitt <3

för övrigt måste ni bara lyssna lite på Lenka! hon gör ganska sköna låtar, även fast hon ser helt drogad ut i videorna.. och man får ändra uppfattning om allt! ;)

F+S

pling plong bilen!

som ni kanske läste i förra bloggen som frank skrev så mådde jag inte så värst bra igår, eller till en början mådde jag bra med inte sen:P morgonen var det inga tecken på dålighet, så då var det borstning av zita som gällde, vilket var välbehövligt! :) sen damsög vi hela huset, eller frank damsög och jag plockade upp och ner grejer. Bra sammarbete måste jag säga.
efter det så blev jag helt slut la mig i sängen för att samla lite krafter. och från ingenstans pank så kom huvudvärken, och pank så kom illamåendet och pank så kom första träffen med toastolen! :/ från tre till fem var jag och besökte honom kanske tre- fyra gånger.. tänkte att lite mat kanske skulle göra susen, men inte så. hann ta en köttbit och sen två minuter senare var man tillbaka i hålet .. så det blev sängen ist för mat, efter halv sex tiden var jag så slut på energi så det enda jag orkade var mellan toan och sängen (vilken var den enda resan jag behövde göra) men varje gång jag så fint stapplade tillbaka till sängen så darrade jag som ett asplöv. ingen fin känsla eller syn tyckte frank :S så då valde mamma att ringa efter en ambulans, efter att la legat hela dagen med huvudvärk som inte bilivt bättre utan sämre av mina migrän piller och inte heller hennes bradiga piller gjort någon nytta heller. efter mycket omoment så fick vi hit en.
väl inne på sjukan blev det fråga på fråga som man ska försöka klura ut svaret på, men jag tyckte jag skötte mig ganska bra ändå! ;) hihi vi blev först placerade i hallen där det finns draperier man kan dra för om man vill, men en liten stund senare fick i ett rum. efter två timmar på sjukan gick vi skakandes därifrån med diagnosen bihåleinflammation, vilket kan leda till en helevtes huvudvärk. (jo tack, doktorn jag har kännt det!)
så han skrev ut ett recept på kovemenin som ska ätas i sju dagar, två morgon och två på kvällen och eftersom apoteket var stängt överallt så var han snäll nog att skicka med mig fyra tabletter hem så jag redan kunde börja igår kväll och även hade till denna morgon :) se lite hopp kanske det finns för det svenska sjukvården.
väl hemma så var det och försöka få i sig lite å äta och efter elva timmars av ej ätkunnande så fick jag ändå i mig en halv banan! då var det bara att svälja två stooora tabletter, vilket resulterade i ett nytt toa besök men som tur var så var det enbart vattnet från tablett tagandet som kom upp och inte banan eller tabletterna!

så idag mår jag ganska bra, känner inte utav huvudvärken men är fortfarande dunder förkyld och kan knappt andas men de försvinner väl när den tiden är inne.
för dagens planering är att försöka äte och iaf dricka lite och ute och hämta tabletterna hos apoteket!


F + S

Sjuk

Min älskling är sjuk och jag vet inte vad jag ska göra. Hon orkar knappt stå och huvudvärkoch allt möjligt fan jag hatar att se henne så vill kunna hjälpa henne på något sätt. Jag älskar henne utav hela mitt hjärta, gör allt för henne<3<3<3

Sen kväll/natt

Jaha nu sitter man här igen, fan och sabina som inte trodde jag skulle skriva. Ja för att samman fatta gårdagens kväll så var det ganska kul :D vi drog väl tillalex runt 8 när jag väl kom fram så var det bara henke och tobbe därsen lite senare så droppade david in gustav och amanda och sist men inte minst duce och eve. Vi kollade på tvåfilmer första var Eurotrip och andra var Sunes sommar sedan drog man hem och då var kl tio i två :D kom hem kanske tio över. väl hemma låg min älskling i sängen och sov och jag var hyfsat piggså såg jag på att grind var på tvn så då fastnade jag i den och det slutade med att jag somnade kanske halv fem. nu ska vi snart åka ut och köpa nässpray till min förkylda honey:D pussa på henne

See Yaa

F+S

Plugg + Adept

Jaha nu sitter man och pluggar företagsekonomi vilket inte är så spännande som det kanske låter. Jag sitter ochväntar på besked av mina vänner som ska fixa en massa och sedan ska dom bestämma sig för vart vi ska vara vilket kan vara väldigt tidskrävande tydligen. Sabina min Älskling är ute och leker med Anna någonstans senast jag såg dom skulle dom till marieberg och äta/fika nu vet jag inte vad dom gör. Men snart har jag pluggat klart och ska börja spela Skate 2 vilket är ett grymt spel btw. 

See Yaa

F+S

prosit

morronmorron, eller god lunch time kanske man mer ska säga:P
våran natt var väl inte som man hade hoppats på, först låg vi och inte kunde sova men trodde den andra snarkade. sen så är man inte det lättaste heller när man vankar av att man inte kan andas, av hur näsisarna är helt igentäpta och munnen helt torr. är det då paniken slå in ? ja, det kan jag meddela! jag får pank av att inte kunna andas med näsan, så min natt bestod av att vakna var och varannan timme och ta nässpray som inte fungarade av någon skum anledning :s sen kom jag underfund men att om jag ligger på rygg så täpps inte näsan igen så då låg jag så resten av natten. men ist så vankar jag då upp med en värkande rygg. med andra ord har denna natt inte varit på min sida.

idag är det mys med anna som gäller för min del! och för franks så skulle han tillbringa sin dag med henke med så blev det inte. så han ska tydligen åka hem till sig, plugga lite o fixa hem one tree hill :) sen ikväll blir det filmmys med killarna för hans del!

F+S

ny startad

haha jaa vi är nördiga men det får ni leva med!
det började med att vi kollade på cirkus möller och hamnade med ett konto på twitter som verkade mer än konstigt(!) till en blogg här tillsammans. nu ska vi få igång franks skrivande lite med :P

idag har det varit skolan eftersom vi nu för tiden pluggar, ut o handlade lite och sen blev det bara mys framför tvn och nu är det dags för sängen. film + säng = super mys! we like

men nu återstår det bara att se hur hurtiga vi båda är med fingrarna på denna blogg, jag har en känsla av att mina fingrar kommer gå datorn varmare än hans. men som man brukar säga, upp till bevis!

ne nu är det sängen! Nattinatti

Puss F+S

RSS 2.0