det luktar gott!

nu har vi precis kommit ut från duschen det blev lite mjöligt efter kvällens pepparkaks bakande. men bra pepparkakor blev det :D allt från hjärtan, granar, runt, stjärnor till blommformade, hoppas bara att dom är goda med :P hihi vi hade dock inte så stor tur med den första plåten som kom ut från ugnen, den blev lite bränd men dom andra blev prima! det som lever den lär med ;) och zita var självklart med och höll koll på oss!




för övrigt har dagen bestätt av att vara i skolan, läskas av att malin och camulla är utamlands genom sms från dom, hjälpt shlova fixa en fin klocka till hennes killes födelsedag medans frank skrev omprov och ägde :)
när vi kom hem så var det mat och sen raka vägen till stadium outlet eftersom frank ville kolla på några skidor, han ska införskaffa nya nu till vintern. då är det bara att hoppas på att det kommer någon snö med, annars kan de bli tråkigt för honom. väl hemma efter frästelserna på stadium så var det utgång med zita och som vanlig nosar och kissar man överallt och ingenstans och det viktigaste av allt: Rulla sig!
Nu blir det mys framför tvn med lite gott och bara njuta av denna fredagskvällen :)

S+F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0