ojaa!

nu var det ett tag sen man skrev här men det har helt enket varit så mycket på senaste tiden..  praktik, jag sjuk, tränings krångel, frank sjuk och en hel del inklämmmmmda problem i mellan.. nu är jag frisk iallafall och trivs väldigt bra på grizzly måste jag säga :) kan dock tänka mig att kontot kommer bli slut lite snabbare än vanligt, det är farligt att vara nära djurartiklar hela dagarna med tanke på att man har hund, katt och fågel! finns så mycket kul! och om det slutar riktigt illa så kanske det kommer en till liten vän hem, en dvärghamster eller en öken råtta eller varför inte en tam råtta!? :) fast tam råttorna behöver så stor bur och det har jag inte plats med , typiskt! :P men man får tänka på den ljusa sidan, jag har ju personalrabatt! hela 20% på butikens alla härliga varor! :):) eller det kanske inte var en bra sak.. om man vill att pengarna ska räcka tänkte jag.. jaja det återstår och se.
nu ligger frank i sjuksängen men han börjar nog piggna till nu. han försökte gå till praktiken idag men kom lika snabbt hem igen.. lite för tidigt

just ja, sen har jag löst det med att både kunna praktisera och träna under dessa åtta veckor. robban hade inte varit så glad om det inte hade funkar, jag har mig en svag känsla av det iallafall!.. och det är riktigt jävla skönt att kunna vara med och träna dessa tre pass i veckan! visst är många pass skitlöpdöd träning men det behöver jag! så det är bra.. okej, visst är jag helt slut och fötterna värker varje gång jag kommer hem men den känslan är ändå skön istället för att man känner att man bara orkar ligga på soffan å slappa! man känner sig lite mer värd soffslapp när man sliter på fotbollsplanen :) hihi

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Robban
-Varför spelar vi fotboll ?
- de som säger för att ha kul, har jättefel!
Jag
- Då måste det vara för att vinna.. ?!
Robban
- Självklart! det finns ingen annan utväg!


alla har olika åsikter när det gäller sport och de kan förändras under sportensgång. men robbans åsikter och inställning förändras då inte :) haha

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nu blir det sängen och uppladning inför morgondagens praktik!

S+F



66års fest!

gårdagens 66årsfest och sandras inflyttningsfest blev mer än lyckad :) trevliga folk, gott å dricka och lite singstar och sen även utgång till ströpis. dock så började frank må dåligt så vi gick lite tidigare än alla andra, men det var skönt när man väl kom hem. och kom i säng i hyfsad tid med tanke på att man förlorade en timme idag. nu när det är sommartid.. så det var helt okey.



S+F

Mustaschlife invitational

Igår så var det en grymt sjukt rolig dag började med att gå upp relativt tidigt för att bli upplockad utav Matte. Sedan så styrde vi emot storstenshöjden och tävlingen. Väl däruppe så blev man satt i arbete med att försöka hitta på något med en satans snöhög som låg mitt i backen. Men sedan vid 12 så drog tävlingen igång med Rail vilket inte är min starka gren kankse men det gick ändå. Det coola var att min bror var med och körde tävlingen och fan jag är stolt över grabben han vågar mer och mer. Sedan efter rail grenen så var det slalom som vi skulle utsättas för vilket var ganska kul förutom att det var så mjuk och blötsnö så man fick inte så mkt fart. Sedan så var det dax för lunch så alla gick och köpte hamburgetallrik typ gott vare. När jag står där i kön så dycker the one and only Gustav Borgström upp så vi satte oss och snacka lite skit. det var grymt länge sen jag träffa den pojken med tanke på att han jobbar i sthlm så är det inte så konstigt. när lunchen var klar så var det dags för snöbollskastning. det funka så att vi skulle kasta på en person som jag inte trodde vad han gett sig in på fören han stod där och skulle bli matad med snöbollar. Den tappra mannen var robin heterbrej:D. Nu var det bara två grenar kvar Bigjump och King of the hill. Det var big jump först som var riktigt kul och det var mycket ladd där. Det gick jävligt bra för mig där jag kom till final. Men sen så saltade dem inrunnen och kicken så jag hade jätte svårt att dra någe stort i finalen mne det var sjukt kul ändå. Sedan så var det tävlingen som alla verklingen INTE längtade efter King of the Hills. Denna tävling gick då ut på att 16 jibbers (sabinas förklaring på jibbers folk med jätte jätte stora färgglada kläder som inte har någon kondition) vilket är en jätte bra förklaring. Vi skulle då springa upp för backen med pjäxor skidor och stavar och sedan ta oss ner en speciell runda. Det var absolut det jobbigaste och mest idiotiska jag gjort. men jag gav inte upp vilket många andra gjorde :P. Min lillebror genomförde det också, grymt stark liten ungjävel!
Men allt som allt så var det en grymt nice och härlig dag med solsken och grymt umgänge. lägntar till nästa års tävling. Tack fille, jacce och berra:)

F+S

vattensjuk plan..

jag  har hört att man brukar säga att man har en vattensäker plan men aldrig att man har en vattensjuk plan.. fick precis ett sms som förklarade att konstgräsplanen i köping är vattensjuk.. hur blir den de ? och hur ser det ut ? det skulle vara spännande å se!
med andra ord så är detta den andra matchen som blivit inställt på två dagar och det som skulle ha varit en matchfylld helg slutade matchlös! det är inte bara brist på kommunikation utan även brist på föreningar och planer som kan spela!
vår framtid ser väldigt ljus ut..

S+F

en dag närmre..

..våren! :)

denna dagen skulle man egentligen spela match mot hallsberg men som vanligt verkar dom inte få ihop lag så den blev inställd. istället har min dag bestått av hundklippning, städning och en härlig skön promenad i vårsolvärmen! :) letade även lite påskris ute med hittade inte så mkt, så ska bege mig till coop för att de om dom har något man kan köpa.. blev lite sugen på att fixa det! sen å andra sidan så blir jag alltid sugen på att göra nått nytt och spännande när jag måste underhålla mig själver.. för denna morgon så kom matte och hämtade frank vid tio för de skulle upp till storstenshöjden och vara med i någon 5kamp som han hade blivit inbjuden till. kul för honom, mindre kul för mig kanske :P nej men det kan vara skönt ibland och vara för sig själv med . det finns alltid nåt som jag kan göra :)

på med glajjerna så drar vi ut på en tur!

S+F

om ni kommer fortsätta så kommer ni tappa mig..

jag vet inte hur jag ska beskriva det jag känner just nu, det är så mycket ilska så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!
just nu känner jag bara att jag inte vill vara med längre, bara lägga skiten på hyllan och låta det samla damm. men å andra sidan vill jag inte göra det heller.. men en sak vet jag att om det kommer fortsätta på detta vis så kommer jag bli deprimerad! om jag inte redan är det vill säga..
jag vill bara försvinna just nu, bara komma bort från allt skit som tar upp min vardag och framför allt förstör de dagarna och timmarna som ska vara de bästa. men tyvärr så är dom inte det lägre. jag vill åka iväg men inte höra vad dom har att säga eller om hur de vill att det ska vara. jag blir bara så trött!
Ta mig bort!

S+F

Squash

Igår var det en rätt rolig och händelserik dag. Först så var det tenta som jag tyckte gick bättre än förväntat. Efter tentan så var det ut till marieberg galleria med Babe och Ida för dom tyckte det skulle förgylla deras dag. Där inne sen åt vi på McDonalds men jävlar vad blåsta och sega dom är. Sabina beställde 1 cheesburgare men fick 2. Jag beställde chicago star meny så sa hon att hon skulle komma ut med det jag fick inte ens pommes utan det skulle hon också komma ut med. Det tog väl 5-10 min att komma ut med hamburgaren men jag fick ingen pommes hon sa att hon skulle komma med den tog ytteligare 2 min. men men jag fick en stor pommes Jippi! Efter Marieberg så ville vi göra någe mer och inte bara att åka hem och inte göra nåt liksom. Vi åkte ut till maxim och hyrde 3 st filmer (Bröllopsfotografen, Law abiding citizen och Trubbel i paradiset) vi hann dock bara kolla på bröllopsfotografen eller ja dom hann. Erik ringde och frågade om jag ville hänga på och spela squash så det gjorde vi. Jävlar vad kul det är med squash det är något som alla ska pröva men det är jävligt svårt och jobbigt. När jag kom hem från "träningen" och kommer in i rummet så sitter Sabina och Ida och skrattar åt mig för jag såg tydligen helt död ut.
Jag blev beodrad att gå och duscha så att vi kunde kolla på film men när jag väl kommer ut ur duschen så är det tydligen dating in the dark och sedan så var det desperata hemmafruar och sedan cougar town så det blev ingen film. För sedan så var vi tvungna att skjutsa hem Ida för hon skulle tydligen upp tidigt.

Sen så beställde jag en jacka från junkyard.se As snygg



trötter

nu har en hel dag gått och halva den har gått till att plugga, men ändå så känns det som om inget hat satt sig av allt jag läst.. det är först då frustrations och ångest känslorna sköljer över än och man orkar inte mer. så imorgon är det upp till bevis hur mycket som verkligen satt sig och hur mycket som inge gjort. kommer bli spännande, minst sagt!
nu skiter jag i det här , blir tvmys med älsk istället :)

Nattinatti :*

S+F

en lång och slitsam helg

Fredag
i fredags var det först plugget som gällde och för min egen del var det väldigt tufft att ta in det han sa.. all ork hade bara runnit ur mig och jag hade starka helgkänningar!
fredags kvällen spenderades hemma hos malin i mr bob och kollade film och mös :) och självklart laddade upp inför lördagens cup. jag spenderade även natten i mr bob, mysigt :) hihi

Lördag
klockan ringde 07.10 snoozade i en kvart ungefäär, sen var det upp för att göra sig iordning och åka till pettersberg där samlingstiden var 08.30. alla satte sig i bilarna och åkte mot degerfors, där cupen skulle spelas.
det var kul och vi spelade bra!
RIK - Hoif 5-1 , RIK - Mullhyttan 2-0 , RIK - Åtvidaberg 2-2
som sagt spelade vi bra, men det blev målskillnaden som vi föll på och istället för att spela final blev det 3-4 platsspel för våran del.. menmen
RIK - Ösk 2-3
man brukar ju säga att man har bonnelur och det hade verkligen Ösk, bollar stutsade som pingpong bollar och träffar rätt för deras del och mål. vi hade dock spelet med dom hade bonneturen och än en gång så vinner bonneturen..
men vi var ändå glada för våran 4:de plats, bättre än å komma sist iaf :) + att vi hade haft en sjukt rolig dag och de var det viktigaste!
malin gjode ett grym jobb i målet och var även våran räddare i nöden efter som vi är målvaktslösa..
man blir alltid så glad att komma hem till en överlycklig hund, på henne verkar det som om man har varit borta i flera veckor. då blir jag glad! :D


Söndag
spenderades i sängen till elva då jag tvingade mig upp.. ont överallt men speciellt i rygg och i båda fötterna! högerfots knöl uppsvullen, blå och med ett fint dobbsår! jag bara älskar cuper, för man mår såå bra efter åt. jag vill alltid spela cup!
men jag tog mig ut på en haltande runda med zita som för en gångsskull gick snabbare än jag .. :P men den bjuder jag på.
det blev även lite plugg och på kvällen var det mot kif arena som gällde för så spelade frank match. så där satt vi, jag, malin och mullan på en filt som tre micelingubbar och hejade!

Måndag

idag är man hyfsat seg men det får inte stoppa min dag ändå. måste plugga som ett as, har tenta imorgon så det är bara att sätta igång. men först ska vi dammsuga och städa upp allt hår som försvann på zita efter jag friserade henne. sen även en tur i solen det får man inte missa, det går inte !




S+F

Ensam

Jaha då ligger man här i sängen alldeles ensam. Sabina ska sova hos malin för att dem ska upp till cupp imorn bitti. Vi hade dock lite filmmys innan jag åkte hem till mitt hem i Ladugårdsängen. Så nu blir det en natt utan min älskling bredvid mig i sängen:(
Jag hoppas att det går bra för älsk och hennes lag i cupen imorn ska sitta och hålla tummarna :D

F+S

jag bara hatar..

..när överstrykningspennan tar slut mitt i en kurs!
..när jag måste byta färg på pennan för den tagit slut!
..när jag måste ha två färger i böcker!
..när man gör små saker till stora irriterande sårbölder som man bara stör sig på!





S+F

grusskorna på!

jaha då var det dags att damma av grusskorna som man inte har använt på drygt tre år.. kommer bli en helt ny upplevelse :P haha men dom nya träningstiderna går inte helt ihop med mitt skolschema! för nämligen träningen ligger på onsdagskvällen kl. 16.45-18.00 och vem är det som går i skolan till kl 18.00 på onsdagar ? Jo , Jag! himla läglig tid och dag måste jag säga, sen känns det som att det inte är enbart jag som inte gillar dessa tidiga tider vi har nu eftersom de flesta i damlaget jobbar eller pluggar.. men vi får väl se hur länge det håller i sig..

sen en annan sak,  till kommande grässäsong så kommer vi spela i div 3 igen! :D vilket jag gillar stenhårt! :))

nä, nu är det dags för lite matpåfyllning så man inte blir hungrig under dagens lektion och sen bärdet av till plugget där vi ska påbörja en ny kurs. ska bli spännande!

S+F

dating in the dark

ett mycket spännande och lärorikt program, måste jag säga..
vi är så sjukt utseendesfixerade, båda killar och tjejer! lika hemska allihopa och tänker bara på samma sak. utan ett bra utseende är du ingenting, ingenting! även om du är en underbar människa med en härlig personlighet så är du nada utan ett fint utseende..  shit, när kommer vi människor växa upp och inse att det finns så mycket mer än bara ett utseende.. aldrig tror jag men man får väl inte sluta hoppas!

S+F

våår feeeeling!

har precis kommit in efter en härlig och lång promenad med zita, det är nog världens härligaste och varmaste solstrålar som lyser just nu :) och fyfan vad jag gillar det. vilket gör att jag längtar ännu mera efter våren som för tillfället inte känns så långt bort. byebye snön och välkommen hit våren!
så nu håller vi tummarna för att vi får hänga undan vinterkläderna en gång för alla och kan plocka fram alla härliga vårkläder! :) och framför allt shoppa lite nya vårkläder! okej, nu är det bestämt! tackåhej vintern! hejåvälkommen våren!


S+F

den vinnande fyran

tro det eller ej men jag och frank kollade faktiskt melodifestivalen igår med mullan och malin! :) blev en slapp och trevlig kväll i mr bob med tv på kanal 1. det är andra avsnittet av melodifestivalen som jag sett under denna gång, första gången var när vi satt barnvakt, vilket var typ första eller andra programmet. så vi hade inte så stor koll på bidragen i andra chansen, förutom på Orsas spelmän. som väldigt snabbt belv kvällens favoriter!! sötaste gubbeliten! men tyvärr så klarade dom sig inte hela vägen och fuskblondi jessica andersson tog den sista finalplatsen med pernilla whalgren.. världen är inte alltid rättvis!
men jag har hedrat orsas genom att ha deras låt gå på repit på spootify hela förmiddagen :D

efter melodifestivalen blev det se när min man spelade match på tv4sport. real madrid - sevilla
den blev en galet bra match! det hela började med att sevilla ( :o ) tog ledningen med 0-1 i typ 6minuten och en stund senare kom även deras andra mål i reals mål. halvtidsresultat var alltså 0-2.
men i andra halvlek så tog real spelarna sig i kragen och började spela lite fotboll, visserligen spelade dom fin fotboll under hela matchen med det var i andra halvlek som dom faktiskt träffade innanför stolparna och inte utanför eller i dom.. vilket va bra! :) Ronaldo, min man visade real vägen genom att sätta lagets första mål bakom sevillas målvakt.. efter 94minutersspel hade real gjort en totalvändning genom att gå från underläge till vinst! 3-2



nu får vi se vad denna söndagen kan ha för festligheter att bjuda på :)

S+F

helvetes dag

min dag började inte precis som jag hade räknat med! mina planer var att gå till skolan, skriva en snabb tenta, hem och fixa lite och sedan hämta malin och mullan för att inhandla mat till fredasmyset som vi skulle ha :) men riktigt så blev det inte.. istället vaknade jag upp mitt i natten med värdens migrän, illamående och att kroppen skakade precis som om jag hade spytt en hel dag! det blev  att tvinga sig upp för att skriva den jävla tentan! jag hoppas bara att läraren kan läsa mina svar, men det kan nog bli lite svårt med tanke på att jag darrade som ett asplöv! hjärnan inte helt med där men jag tror det gick skaplingt ändå.. hem och sova i tre timmar för att sedan göra sig iordning så jag inte såg ut och må så dåligt som jag verkligen mådde! lyckades kanske inte helt, men det var värt ett försök.
hämtade malin på jobbet och åkte sedan hem till henne, där stannade jag och sällskapade Japp medans  frank, malin och mullan åklte och fixade mat tills ikväll. det blev en timmes av småsovande och hem kom dom med massa god mat och framför allt mina migräään piller, hallellujiaa!!! nu ett piller och en kvart senare börjar jag blir en bättre människa och framför allt blir hungrig. det var nog på tiden med tanke på att jag enbart har ätit en knäckemacka på hela dagen!

efter att ha sett ljuset så kommer kvällen genast bli himla mycket bättre! på schemat står grillad fläskfilé, potatisbollar och bea! :) mums
sen blir det flickan som lekte med elden och luftslottet som sprängdes :) allt för att mullan ska hänga med i den sista filmen.
ibland märker man hur bra man verkligen har det, bland dom som bryr sig määäst och absolut betyder määst! <3


nu blire FREDAGSMYS!! :D

S+F

jobbigt läge..

jag tror helt seriöst att min hjärna blev kvar i skolan igår efter våran förhandling som vi hade. hjärnan är inte med för fem öre idag och jag som verkligen måste plugga till tentan imorgon! men jag har iallafall läst igenom häftet en gång plus egna anteckningar.. de är ju iallafall en början sen får jag försöka leta reda på hjärnan senare när jag vilat en stund eller tillbringat lite tid framför tvn :) hihi tv måste ju ändå vara den bästa lösningen på hjärnbrist, eller ?

men tillbaka till gårdagens förhandling: säljarna var jag,murray och johan medans köparna var emelie, frank och natta. det var minst sagt en lärorik förhandling som vi fick göra och det var framför allt kul och göra den med. förhandlingen slutade lyckad med att båda parterna var nöjda med hela förhandlingen och slutresultatet. och läraren var nöjd med den med, tyckte att vi skött oss bra och haft en väldigt bra förhandling!
yes! äntligen gjorde man nått rätt :P haha

ikväller är det träning som står på schemat, kommer bli niiice! :D hihi men först ska jag försöka mig på lite hjärnletning och häftläsning. lycka till med det!

S+F

postorder!

vem kom på den briljanta idén med postordet egentligen?! den personen måste lätt ha blivit stenrik på den :) för fan vad jag älskart, fartligt men jag älskart! bästa som finns är när man klickar och rafsar ner det man vill ha i sin lilla shoppingbag på h&m hemsida och vips någon vecka senare är grejerna hemma :) man slipper massa gående i affärerna och framför allt, allt det krångel som uppkommer vid klädprövingen i butikerna. istället kommer det hem och man i lugn och ro kan prova och bestämma sig framför spegeln! det man inte vill ha lägger man i ett fint paket med returadressen på och skickar tillbaka. lätt som en plätt!

har nämligen fått hem ett stort underbart paket idag från hm, med lite kläder i men även lite härliga kuddar och fina örngott till :) lite nytt och fint håller humöret uppe, haha och ibland är man värd lite nytt både i kläder och i rummet, saker som förnyar håller än levande längre :)





me löövs hm

och min dag förgylldes idag när greys börjar igen! :D shiit vad jag har längtat, tummen upp :)



S+F

Överraskniiing!

när vi rullade in på vår gata så möttes vi av en allt inte för rolig överraskning!
grannen hade försökt komma ut med sin bil men kört fast så hennes bil stod vid huskanten för att hon inte kunde få loss den och det hade inte funnits någon hemma som kunde hjälpa henne.. sen kom plogsnillet som plogade vägen ändå till hennes bil och lämnade sedan en stoor snöhög precis brevid bilen och högen tog upp heeela vägen! nejmen det är nog inga som ska ner med sina bilar till de två huset längre ner på gatan, så tänkte nog han! men ack så fel han hade!
vi sa till honom att vi skulle längst ner på gatan men att vi nu inte kommer förbi för han har skottat upp en stor hög i vägen. plognissen ger oss ett drygt och fnäsande svar: "då får ni be eran granne flytta på bilen! så kommer jag tillbaka senare.." och så åkte han iväg.
vi gick eller halkade mer ner för gatan för att prata med grannen och då berättar hon att hon kört fast och kommer inte loss.. hon var hyfsat rasande när hon hörde vad plognissen hade sagt och gjort!
men efter mycket omoment så fick vi loss hennes bil och vi fick glatt parkera hos grannen tills puckot kom och plogade rätt skiten..

ibland kan man ju undra hur fan folk tänker!

S+F

:s

okej, här sitter man och verkligen lider av att det snöar igen! allt som har tinat bort de tre senaste dagarna har nu kommit tillbaka och allt har skett under endast EN natt! och det verkar inte vilja sluta snöa heller, det bara öser nu för fullt.. snälla ta mig till värmen! :)
men här hemma har vi en hund som är mer än glad just nu, hon är överlycklig att det snöar! hon ska ut var och varannan minut känns det som. är ute i evigheter och kommer in som en vit new foundland! inte helt rätt.. men hon gillar´t

för övrigt så håller jag andan uppe och laddar upp orken för att ta byta om och sedan dra in till gästföreläsningen som är kl ett.. hoppas verkligen att dom har skottat inne i stan! för här hemma har dom inte varit iallafall, kommer bli lagom roligt att försöka komma ut. det är ju faktiskt inte lite snö som har kommit ner utan en hel del.. vi får hålla tummarna för oss!

 

S+F


RSS 2.0