hej jag heter Zita och är snart 11år!

men inte stoppar detta min tjej, gammal och stel! igår var vi ner till syrran för att träffa hennes tjockis mage och hennes karl som inte vågat visa sig. och igår var då domedagen här för honom. vi bosatte oss i hans hus för dagen, så zita skulle slippa lägenhetsspring och istället bara kunna njuta av skuggan på tomten.
framåt kvällen när det var matdags, åt hon inte så mkt. värmen tar på hennes krafter, men när skatorna var framme och skulle sno lite mat ur skålen. då rann bägaren över! helt okej att katterna hemma äter ur hennes skål - men skatator, inte alls! så upp och sprang rent ut sagt emot dom för att jaga bort dom! och det gjorde hon yttligare tre gånger och även då vi flyttat skålen så dom inte skulle komma åt den.
men sprang det gjode hon ändå. 11 år och lever minst 4år på övertid , så tycker jag att hon är bra pigg för sin ålder. min älskade lilla tjej! <3
s+f

garv!

se upp ni i movievärlden, tre nya stjärnor har fötts! och allt detta genom en reklamfilm, nu börjar livet.
s+f

nytt

tänkt vad lite nytt kan göra! två heltäckande lådor i min fyrkant till hylla, gör den redan mycket finare! plus att det inte visar all skit som samlar sig i de två nedre fyrkanterna samt all skit som jag lägger in i dem. mycket finare när det är två svarta tyg lådor där som gör det stilrent och fräscht! :)
tänka att så lite ändå gör så mycket!
s+f

ögon i nacken

det är inte varje dag som man möter någon med en liknande tatuering som jag - nämligen sina egna ögon i nacken. men denna midsommar gjorde jag det. vi blev lika förvånade! inte utav ögonen utan att båda hade sina egna in tatuerade i nacken. vi är alltså numer två med denna tatuering. härligt att fler tänker som jag ;) haha fina var dom iaf!
s+f

bollspel

igår spelades det match på hovsta if, mellan hovsta och garphyttan.
matchen slutade väldigt rättvist med 5-0 till oss! tycker dom det kunnat bli fler mål, men man kan inte sätta allt.. linn fick sätta sin första igår iaf, kändes skönt. nu är hon på gång :) en stabil insats av oss alla och garphyttan hade inte mycket att sätta imot. vi är på gång och kommer inte att ge oss i första taget!
visst att fotboll är en kampsport och ska göra ont, lite det som är vitsen med sporten. att man får trycka till och sätta dom lite på plats :) haha men när man dagen efter eller kanske redan på kvällen efter matchen knappt kan röra sig, knappt kan vända sig i sängen. och det känns som om hela kroppen ger vika för än, då undrar man om man vekligen ska fortsätta med denna sport som jag så älskar..? hur länge till kommer kroppen att orka bära mig, än är jag ung (som andra kallar det) men jag känner mig som en 70åring i kroppen efter varje match. varför ?!
jag måste verkligen ta tag i ryggproblemet, ge läkarna en jobbig passient som sent kommer att ge sig! frågan är dock om jag vågar - jag vill verkligen inte höra dom säga att jag inte får spela mer.. det kommer knäcka mig! men jag måste få ett svar på min rygg, och det är för iaf fem år sen.. egentligen..
s+f

bye bye

skolan! nu är jag examinerad och kan kalla mig Marknadsinriktiad Företagssäljare. bra skönt att slippa skolbänken och böckerna.
ikväll rullar bilen med mig och mullan i mot borås och majsan. ska bli så kul att äntligen komma dit och se deras nya lägenhet och se hur deras nya liv ser ut. så glad för dom! sen så blir vår lillsnutta hela 1år på onsdag! fan va detta år har sprungit iväg, kommer ihåg det som om det vore igår när majsan ringde och berättade om myran. lika glad är jag fortfarande :) om  inte gladare. dom har en underbar lite tjej - vår eliten tjej!
jag dansar på röda rosor just nu och jag är faktiskt lite avundsjuk på denna lilla helt underbara tjej som dom har.
ses om fyra dagar!
s+f

nu är det nära

nu är det så nära, nästan så nära att jag kan känna på det.
examensarbetet är färdig skrivet och vi känner oss nöjda, satt många timmar idag och det resulterade i ett bra slutresultat! nu ska det bara läsas en sista gång och sen skickas in.
nu är det bara oppotionen som står emellan oss och examen och slutet! ska bli riktitgt skönt.
nu är slutet när och just nu känns det bara grymt kul och skönt. men samtidigt lite overkligt. två år - som rusat förbi. men nu är den tiden snart här! :)
s+f

RSS 2.0