hufudstaden!

idag drar jag och mullan mot hufudstaden till majsan och malin! :) nu ska eliten återförenas och göra hufudstaden osäker! det var ett tag sen, så nu jävlar. och lite mys med myran kanske vi hinner med också.. hihi
nu ska väskan fram och packas. jag är taggad!

förövrigt så ligger första skitsnön på marken nu, BALLE! jag gillar inte snö. plus att vi åker dit där det tydligen är snöstorm enligt mixmegapol, nämligen i hufudstaden! jag håller tummarna för att hon överdrev rejält!

s+f

dammsugar jävel!

under hela mitt liv så har jag nog aldrig bråkat så mycket med någon eller något som med våran förbannade dammsugare! eller den bråkar med mig. ska fastna överallt och ingenstans , trassla in sig i allt och inget och dra med sig saker. vi har nog världens sämsta dammsugare! när jag köpt en ny så ska jag med nöje slå sönder den
det finns ju en klar anledning varför jag inte tycker om att dammsuga, varken hemma eller någon annanstans!

s+f

lia

jag trodde det skulle bli lite piceofacake att fixa marknadsföringen åt cafet. visst det är väl inte svårt direkt heller, men dessa lappar måste fan klaffa och låta genomtänkta med en rikigt bra intresseväckare samt bra innehåll. det rullar på och går bra! jag är inte den som inte har några ideer , utan det sprudlar mer om dom. sen ska man bara få fram dom bästa med. haha

och älsk kämpar på mekonomen, eller han kämpar mer med dom tidiga morgnarna han har. men har lyckats bra hittils! en försovning som skedde denna morgon men tack vare lite hjälp av mig så hann han! vad skulle han göra utan mig, som faktisk insåg hur mycket klockan var (tidigt för mig) och fixade allt runt om kring samtidigt som han fixade sig! snälla jag

nej tillbaka  , har några till som ska formas!

s+f

pokal

här sitter en nöjd tjej med största leendet på läpparna samt en mumsig smirre i handen, plus att real och min man spelar! kvällen kan ju inte bli bättre! :)
kvällens turnering blev bättre än vad jag kunnat hoppas på, både för min egna del samt för laget. tre bra matcher som resulterade i att det var vi, Lillån som tog hem segern och pokalen!
jag gör framsteg, jag tyckte det var riktigt kul att spela idag. och jag hoppas att jag kommer hålla i den tonen resten av inomhus säsongen. ett insläppt och fem gjorda, ändå en helt okej målskillnad.

Lillån - Garphyttan 0-0
Lillån - Dövlandslaget 2-0
Lillån - HOIF 3-1

känner dock redan va ryggen , kommer jag upp ur sängen imorgon utan att vika mig dubbel av smärta får jag vara glad! och om jag kan vända mig under natten utan att vakna av smärtan, så ska jag med vara glad.. vi får se hur det hela slutar. min förbannade jävla piss tå håller i sig och fortsätter att plåga min vardag. stortån ser just nu ut som en liten potatis, nästan dubbelt så stor som i vanliga fall.. skönt! har haft denna bråkande tån sen vi spelade mot sturehov i början av höst säsongen och den vill inte läka. eller smärtan kommer och går, ena veckan har jag inte ont och nästa vecka har jag ondast. livet leker just nu! enligt jarmo kan det ta sin lilla tid, eller en jävlig tid, rent ut sagt. den har ju inte blivit bättre på snart ett halv år så jag får väl räkna med minst ett halv år till. det ser jag verkligen fram i mot..
hel och smärtfri , har jag hört är överskattat!



s+f

redo!

morötter, bananer, vitamin dryck, kexchoklad, cola, benskydd, ryggskydd och skor är nu ner packat i min väska. så nu är vi redo för futsal turnering, både jag och väskan. nu kör vi tjejer! :)

s+f

naglar

igår så fastnade jag med min ena lösnagel i fryshantaget och slet av det! även fast klistret på halva nageln var typ borta så gjorde det stört ont! den flög av och sprack! ajajajaj.
så idag bestämde jag mig för att det var dags att ta bort naglarna. dom var ju ändå lossnat till hälften samt vuxit ut lagom mycket så det såg fult ut. så jag lydde veronicas råd och hällde upp assiton i en bunke och satte ner fingrarna där i. jag hade förväntat mig att limmet skulle sluta fästa och man kunde typ dra bort nageln då, men inte då! naglarna åts upp av assitonet och i princip den enda som fanns kvar var vita pluppar i assitonet. klibbit är nog rätt ord för att berätta hur det kändes. klibbit som fan när jag fick dra bort det sista av nagel samt sen skölja med diskmedel och varmt vatten typ fem gånger efter! sen kom filen fram för att fila bort de lim som fanns kvar på min nagel. sist men inte minst blev det två lager av nagelåterfuktning samt flera lager av handkräm. efter cirka 50min i assiton mådde inte fingrarna sitt bästa, kan jag lova.
så nu är mina vanliga naglar tillbaka, trodde det skulle kännas konstigt. men det känns mest skönt, skönt att ha fått bort dom när det såg så hemskt ut!


s+f

tentan avklarad

då var den sista tentan avklaras på de närmaste åtta veckorna och jag klagar då inte! :) ska bli skönt att slippa skolan och gå ut på lite lia. mitt jobb är då att marknadsföra järnvägsgatan 22 , ny öppnat cafe! där frank och alla hans vänner hänger dag som natt!
tillbaka till tentan, jag har nog elelr jag har inte ordbajsat så mycket som jag gjorde under denna tenta! skrev om samma saker hela tiden, iallafall vad det kändes som. aldrig någon riktigt klarhet av vad han ville ha för svar på frågorna. men jag säger som läraren säger " det finns inga rätt och fel " så det ska bli spännande å se hur detta går... efter tentan blev det en tur till gustav, där han snäll som han är bjöd på hamburgare. jag rörde mig hemåt vad fem tiden och lämande frank där. han ska på tobbes premiär fest ikväll. och just nu så ångrar jag mig att jag inte följde med. men min tanke var ju att umgås med någon jag inte sett på länge. men antingen så hade dom redan planer eller inte hörde av sig.. så min kväll spenderades hemma i mammas säng med henne och zita ocj kollade idol. inte det bästa , men lite mamma tid behöver alla och jag tackar inte nej till den!

imorgon är det futsal turnering som står på schemat. jag gillar inte inomhus, men om leffe ser nått så litar jag på honom. så det sla bli spännande och känna hur fötter och rygg svarar på denna turnering!

s+f

vimsig tjej!

jag, frank å ida har förövigt varit grym duktiga idag och gjort klart vår power point till redovisningen på torsdag, på en timme och bra blev det. efter några ändringar så blev det ännu bättre!
skyndade hem från skolan och var väl hemma runt halv sex, byta om och fixa väskan för att sedan bege sig mot träningen på västa mark. dit hittade jag, dock var det svårare att hitta hallen vi tränade i. hamande nere vid trängen och gick runt där lite som ett frågetecken innan jag insåg att det inte fanns några inomhushallar där utan bara hockyhall och konstgräs. ringde då leffe som inte svarade , som vanligt vid träning :P så nästa samtal blev till peter och han svarar. som leder en vimsig mig till parkeringen där jag ska ställa bilen och sedan ledde han mig vidare över gården och fram till hallen. bara gången från parkeringen till hallen i småspring blev som min uppvärmning..
bättre sent än aldrig!
träningen förövrig tyckte jag för en gångsskull var ganska rolig, vilket är ett under för att vara mig.  det kommer kanske, några år efter alla andra. men det är ju jag! klarade mig ifrån brännande fötter denna träning iaf, ett litet framsteg. dock så gör mina invärtes blåsor ont i trampdynan. har också kommit fram till varför benskyddet skaver, fick en vattenblåsa från söndagens första inne träning. då var det mysteriet löst!

s+f

glad tjej!

för cirka en vecka sen så började jag ta tag i mitt liv, på riktigt! än så länge har jag hunnit skrapa ihop tre gym pass plus ett bollpass inomhus. dessa fyra pass resulterade i fyra kilo mindre! :) fyra kilo på en vecka är ändå ganska bra. och detta är bara början! sommaren tvåtusenelva kommer bli den snyggaste sommaren på länge för min del! nu jävlar

s+f

obehaglit verkligt

i natt hade jag en av dom värsta mardrömmarna någonsin! inte kul. det värsta med det hela var att den var så läskigt verklig, allt det som hände i drömmen kan hända på rikitgt, eller redan har hänt. den var så obehaglig att jag vaknade av att jag låg och grät! och nu kan jag inte sluta tänka på den. vissa säger att det man drömmer är relaterade till verkligheten och är det så , är det fördjävligt rent ut sagt!
vill bara glömma men det går inte..

s+f

Greys!

äntligen är greys tillbaka och livar upp mig lite nu i dessa dystra hösttider! jag stor gillart .

 


i rymden finns inga känslor

var en ändå ganska bra film trots att mina förväntningar var så mycket högre! jag har hört så mycket bra om filmen och så lite dåligt att filmen hade väldigt höga förväntningar, förväntningar som ganska snabbt försvann.. inte helt men till ganska stor del. visst filmen var bra och hade en fin handling och framför allt bra jävligt rolig! :) det gör bill skarsgård riktigt bra. alla plus till honom.
i rymden finns inga känslor är en film som har min sorts humor och kommer defenitivt ligga i mitt filmskåp när den kommer ut. det är en film som får än att le fast man är ledsen eller lite nere, en film som lockar till många härliga skatt. den får helt klart godkänt med en liten guld stjärna i kanten.



s+f

RSS 2.0