Kärlek

Jaha nu var det ett tag sen jag skrev här. Men det är är otroligt mycket skola och plugg. men nu på söndag så åker vi till sälen till på torsdag det kommer bli grymt speciellt med min Älskling Sabina jag har alltid velat åkt iväg så här med henne själv och bara vara. även fast det blir med en massa kompisar så är det inte samma sak som att vara hemma. Gud vad jag älskar henne hon är bäst finns ingen som henne. neej nu tror jag att jag skakrypa ner bredvid henne och mysa.

F+S

x2

nu har det varit en hetsig persiod så jag har inte hunnit skirva på mkt som ni kanske har märkt..

förra helgen tog jag och frank tåget mot sälen och efter tre byten det sista med buss och cirka 7 timmar senare var vi framme i hundfjället. varken rolig eller snabb resa, som jag sen kommer att göra om! men det var värt det! väl där uppe var det bilen mot stugan där franks familj bodde, riktigt fin och mysig stuga. skidor under lördagen och halva söndagen och sen hem igen. kort med trevligt måste jag säga :)
sen så tycker jag att den lilla spontan resan var en uppvärmning på kommande helg.

måndags var jag på intervju hos media markt igen.. får vi se hur det gick denna gång.
tisdags var det gästföreläsning och träning!
onsdags kom CAMILLA och MAILN hem :D äntligen

och den återstårende dagarna till på lördag är det packning, planering, matinköp, bilbyte, inpackning och massa skratt som står på listan! för då ska nämligen jag, frank, malin, mullan o majsan till sääääälen igen :D haha en liten repris på förra sälen resan kanske ;) myspys!

veckans dagar: torsdag/fredag för då får jag träffa Mullan! :), lördag för då kommer smuli o majsan! :) och sen den gyllene dagen är söndag då vi drar mot sälen! :D
vilken guld avslutning denna vecka fick :D det gillar vi!

men nu till verkligheten och lite skola :/

S+F

13.42

idag var det en snabbis på marieberg för att inhandela lite nödvändigheter till helgens sälen tripp :) så lite nässpray, plåster och sen så råkade jag bli förälskad i ett par lila skidbyxor från staduim som också följde med :D hihi man måste få unna sig ibland med.
nu är det packning som gäller , sen blir det hundpromenad och lite träning som ska pressas in. sen så får man hoppas att inte denna jävla  filmen kommer ta läraren för lång tid att skicka ut, så man får den skiten klar med- med tanke på att hon vill ha in den imorgon. så snabba på lite nu :P

tåget lämnar örebros station 13.42 mot sälen + två byten på vägen men det är de värt. vi kommer ansluta oss till franks familj som redan är där uppe och sen åka hem med dom

S+F

öööh va ?

tidigare idag var det en tjej som ringe från Villa Strömpis och sa:

att jag var en av tretusen som blivit uttagna till att tillsammans med tre valfria kompisar blir upp hämtade med limmo, få middag + dricka, bli sminkade av utbildade make up artister och som gräddet på moset bli fotograferade ca hundra kort och allt var kostnadsfritt!

hon rabblade allt på cirka fem minuter, vilket gick väldigt snabbt och jag hann varken tänka eller uppfatta det hon precis sagt till mig.. några upprepningar senare kom vi fram till att detta kalas skulle ske samma helg som jag åker till sälen. så synd!
efter samtalet fick jag känslan av att allt bara var skit snack, någon som ringde runt och hade kul.. vilket jag fortfarande har, men vad vet jag. vi får väl se om två veckor om vad som står på strömpis hemsida!
antingen går jag miste om något eller så var det helt enkelt inget.. bara att vänta och se

S+F

Första skidturen.

Jaha säsongens första skidåkning skedde igår jag drog upp till höjden med Matte Åberg, fast det blev inte så mycket åkning för när vi kom upp och jag hade köpt mitt liftkort och skulle åka upp så funkade inte kortetså det var bara att gå tillbaka och säga det till liftkorts nissarna. dom fixa och trixa men inget hjälpte så jag fick åka ändå. Efter kanske 3 åk så kommer några som jobbar där då fram till oss och säger att Johan vill prata med oss angånde parken så då var det bara gå in och göra det fick juh iofs kaffe. Efter ett tag så kommer det en och säger att liften hade spårat ut så då vart det ut och hjälpa han sen så fick vi åka lite till sen gick vi in och åt lite sen bar det av hemåt. För övrigt så var mina nya skidor as sköna men jag är väldigt ovan än så länge. när jag kom hem så åkte jag och Sabina hem till mina föräldrar och åt mat med min familjoch min mormor och morfar.
Idag så var det väldigt nära att jag sket i skolan men jag gick dit ändå så nu är jag dyng trött och ska försöka plugga in jävla företagsekonimi alltså jag pallar inte det. Dels för att det är sjukt tråkigt plus att det är stört svårt. Aja vi får väl se hur detgår på provet imorn:/

F+S

2010

hej o hå nu kommer årets första blogg!
och med årets första blogg kommer även årets första inomhus träning hand i hand. gillar verkligen inte inomhus, men jag får pina mig igenom de precis som alla andra år.
månadens roligaste är att malin och camilla kommer äntligen hem! och med dom hemma så drar vi till sälen och gör backarna osäkra! :D

medans jag sitter här så sitter frank med näsan nertryckt i företagsekonomi böckerna och försöker bli lite klockare inför provet imorgon. som jag verkligen hoppas att han klarar! jag kommer hålla tummarna :)
jag ska vara snäll och inte störa..

S+F

RSS 2.0