se upp i backen!

igår var det raka vägen mot ånnaboda och pulkåkning! :) man blev lite halv skakis i bilen på vägen upp när tempen låg på -23.5 grad :o ruggigt kallt och vi förberedde oss på att det iallafall skulle vara runt  - 25 grader när vi kom fram. men till våran stora förvåning landade graden bara på -11, så det var ju inte så farligt kallt!
på med alla kläder, ut med alla pulkor, bobbar och tefat och begav oss till backen.
vi började med att värma upp genom att åka en och en.. men det slutade snabbt med att vi alla åtta åkte nerför tillsammans ihop hållna i två pulkor, tre tefat och ett skjärtunderlag (eller bajslappen som gutav kallade det) trångt med kul var det iallafall :) sen höll vi på att dö där med , men vi klarade oss och åkte inte in i träden! PHUU TUR
efter många jobbiga uppförsbackar men roliga nerförbackar beslöt vi oss för att det var fika dags och vi hoppade in i bilarna. tre på rad åkte vi på nästan igen snöade vägar mot ett skjutfält som vi nöjda satte oss på och fikade medans vi njöt av den fina utsikten!

skjutfältet


S+F = 1års firande<3

2010

Jag satt och tänkte lite igår på hur bra man egentligen har det. Vi svenskar är ganska duktiga på att bara klaga på allt dåligt och inte tänka på det som är bra. jag har det iallafall sjukt bra:) jag har två hundar som man alltid kan gå ut och leka med eller jag iallafall en hund hah den andra är lite slö och gammal men hon är bäst ändå. sen så har jag en familj som alltid finns där för en och hjälper till så mycket dom bara kan. Desutom så har jag en svärmor som är hur gullig som helst. Alla mina vänner som man kan lita på och sist men absolut inte minst min flickvän Sabina som är helt klart den bästa. Finns ingen som henne okej man har sina smågräl och tjafs men vem har inte det? Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte hade henne hon är som sagt bäst och jag älskar henne så otroligt mycket. För övrigt så är det våran 1 årsdag idag <3.
Gott Nytt År! Och grattis till mig och Sabina på vår 1 årsdag Jag älskar dig Sabina

F+S

Sälen!

sådär, nu ser allt färdigt och klart ut för våran sälen tripp v 4! :D billig stuga blev det med , endast 1735 för fyra dagar och så är det 8 bäddars! :o asbra! + att vi är minst fem som åker så då blir det ännu billigare ;) haha
och detta år får fjolårtes eliten förstärkning med minst en person, frank och kanske en kompis till honom! :) det kommer bli kanooonbra! jag vill bara åka NU!
men som man säger: den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge
sen iof har jag aldrig hållt med om det, enligt mig är det : den som väntar på något gott, väntar alltid för länge!

SE UPP I BACKEN FÖR SNART KOMMER VI!

 

snart kommer marie till mig med och vi ska umgås lite innan hon drar vidare mot smålando för att fira nyår! (:

 

S+F


mys

just nu sitter jag i sängen och myser med ludde, han kommer alltid upp och lägger sig tätttätt intill och vill gosa :)
idag har både jag och frank gjort ett tappert försök till att börja med hemtentan, dock gick det väl sådär.. ingen av oss har varken ork eller lust att göra den, men vi måste sätta fart snart. imorgon kommer jenny så ska vi få in lite fek i huvudet på henne och frank så nästa prov kommer gå galant! :D
när vi tröttnat på att plugga (vilket var gick fort) så gick vi ut och lekte i snön med ludde och zita eller mest med ludde, zita gjorde mest snöänglar och kolla på oss.
-
är det bara jag och frank som känner att nyår är sjukt överskattat ? :o
vi funderar starkt på att antingen dra utomlands eller ta en kryssning med brodern min och hans vänner. enbart för att komma bort! kanske inte skulle vara helt fel.. men vi får väl se hur allt slutar. om vi kanske hittar någon kanon billig och bra resa över nyår! :) det skulle ju inte sitta helt fel.

 

S+F


mellandagsrea

idag har vi precis som den största delen av landet varit och trängts på mellandagsrean, tobbe liten ville följa med oss ut och kolla med. vi var väl ute i cirka tre timmar, vi traskade både omkring på marieberg och på ikea :) när vi väl satt i bilen hem var jag en väska rikare som jag har velat haft under en lång tid och nu var det rea så då passade man på :D haha det verkar ju dumt att inte ta vara på den chansen till nedsattpris som man väl nu fick.. hihi
jag kom även hem med en ny myspläd till Ludde som nu mera bor här :) Ludde är syrrans hund som tidigare har blivit misshandlad av sin ägare och nu ska jag och frank ta hand om honom ett litet tag. det kommer bli kalas! :) så för hoppningsvis så kommer vi och zita hjälpa honom lite på traven till att bli en bättre hund.

(väskan jag köpte är helbrun och har inga snören!)



Nä nu blir det tvmys med älsk!
och imorgin blir man väl så illa tvungen att börja med hemtentan... :S

S+F

God Jul


YES!

jag, Sabina Karlsson är lätt den gladaste tjejen i stan. för hon klarade sin tenta!! :)
shiiit så jävla skönt att se de jävla g:t i mailet från Per! en väldig lättnad, nu kan jag släppa den skiten och börja plugga på marknadsföringen ordentligt.. Underbart!


 

S+F

 


Bowling

idag har jag varit as duktig! jag har städat halva huset och om jag fick bestämma så hade andra halvan med varit städad, men det kändes lite onödigt att flytta sängar helt själv. så det fick vänta till morgon dagen med tanke på att frank tog sen en tur till göteborg med david och duse för att hämta davids nya bil!
jag har alltså gjort
  • dammat och lagt på nya dukar i hallen + nerdervåningen
  • skurat kakel + frys och kyl
  • damsugit och moppas vardagsrummet
  • ställt upp alla julprydnader
efter allt detta tog jag en varm och skön dusch. och just nu sitter jag med en välförtjänt cider och ska börja snygga till mig och välja kläder inför kvällens bowling med klassen! :D

"jag är inge bra på att kasta bowling!" - Emelie Landström ;)


lov :)

denna torsdag har inte sett ut som många av mina andra sen jag började plugga. nämligen så försov sig våran lärare och efter att inte ha kommit på en timme så orkade vi inte vänta längre och drog hem. vilket iofs var väldigt skönt det med :) hihi så istället blev det hem och slöade lite, sen ut och handlade med mammut. vi som aldrig har hittat några spännande spel till wiit än gick och hittade två bra spel, även fast båda var mer frank signerat än mig så spelar det ingen roll. mina spel kommer att hittas med! :) haha så nu har älsk suttit och spelat sen tre någon gång tror jag och kommer förmodligen underhålla sig med det till sent ikväller..

imorgon blir det inget plugg för våran del, vi har tagit lov nu :) frank ska till göteborg med david och hämta hans nya bil och jag orkar bara inte åka in. känns så där lagom onödigt när fröken bara babblar och jag inte lyssnar.. vilket inte spelar någon roll eftersom det vankas hemtenta.

just nu sitter och med en frusenkatt i knän och klappar för fult på honom! han är stans mysigaste kissemiss, kryper alltid upp i knät när jag sitter med datorn och håller på. men det är mysigt :)
syrran har även varit här på besök och hade med sig luddebudde! så det blev en hel del lek och bus och spring i all denna snö som har kommit ner!






S + F

ny vecka

helgen försvann lika snabbt som vanligt! tråkigt men sant.. men det är ju bara denna vecka kvar nu, sen är det lov :)
dagen har bestått av lite ärenden på stan, skräpkastning, plugg, plugg och lite plugg till och sen även lite lek i snön med ludde och zita! :) nu när snön väl har kommit ner så är det väl inte mer än rätt att leka lite i den med.. innan den försvinner igen, vilket förhoppningsvis inte kommer bli på ett tag men man vet ju aldrig med sverige!

imorgon är det dags för omtentan och förhoppningsvis så ska vi klara den! vi håller tummarna på det bästa..

S + F

lördag

idag har vi tagit steget mot en mer vältrimmad hund och ett mer välstädat hus! nu är det inte långt kvar till målet :) hihi
ikväll är det strömpis som gäller för att fria sandra som fyller 20 år :)

gårdagen spenderades först i skolan från 11-16.20 :/ lite väl långt enligt min mening. men om jag fick in räkningen som jag tror så var det lätt värt det!
runt sex tiden kom erica och hämtade mig, vi tog oss en sväng på m-berg för att köpa 20års present till linéa. efter det blev det raka vägen till linéa för att fira henne med massa trevligt folk :)
medans frank var hemma och spelade Wii med david!

S+F

tröttmössa

en tröttmössa är vad jag känner mig som jämt nu för tiden!

igår precis som varje jävla onsdag är det stress stress och åter stress hela dagen! och gårdagens onsdag var värre än dom vanliga. först var det skol tid klockan elva till tolv, då vi hade tentagenomgång. vilket gick så där, klarade skriv delen med inte räkne delen och jag hade inte räknat med godkänt på någon av dom så ett litet plus var det iaf för min del..  sen hade min grupp genomgång med magnus om grupparbetet klockan ett , men självklart så gick vi och åt imellan tolv och ett. för vi tänkte helt enkelt att det var gott om tigd. tji fick vi, en timme var alldelses för liten tid för dom att servera vår snabbmat på! vi satt och väntade i tjugo minuter på lite pizza och kycklingrulle! :o sen var det bara att slänga i sig maten, bokstavligen och springa tillbaka och sedan upp för dödens trappor! men vi hann!
sen började vår marknadsföring igår med så då var det mf lektion från halv tre till sex (vilket vi iof alltid har).
efter lektionen var det att springa upp på stan för att hinna med bussen två över sex. väl hemma var det bara att byta om till träningsgrejer och sedan åka cirka femtio minuter senare.
efter en och en halv timmes träning stod jag hemma i en varm och vältjänad dusch! och mina ögon orkade inte hålla sig öppna mkt längre än till halv elva om jag inte minns fel. och ville egentligen inte ens öppna sig denna morgon men med lite tvång så gick det :P

slutsatsen till detta är: jag är desperat efter lite sömn och vila! så ge mig jullov nu!!


'
sen blir man kanske inte mindre trött när man möts av denna lapp efter fem jobbiga trappor!


S+F

NINTENDO Wii Black bundle edition

Jaha idag så fick jag och Sabina ett ryck, vi har länge snackat om att köpa ett Nintendo Wii så idag så fick vi hem ett utskick från onoff där det fanns ett erbjudande på Nintendo Wii så vi bestämmde oss för att åka och köpa ett men vi ville kolla lite över allt vart man kunde få det bästa erbjudande det slutade med att vi köpte ett Wii tillslut på Game i Mariebreg. Idet här paketet som vi köpte fick vi med 2 spel Wii sport och Wii sport resort så nu sitter vi och lirar förfullt kommer inte ofta vara en lugn kväll här inte längre. Plus att det vi köpte var ett speciall Wii som heter Nintendo Wii Black Bundle edition som har någon speciall grej inbygg i dosan jag förtod typ inte vad det var men de var typ att dosorna blev mer känsliga mot rörelser. Med en kort sammanfattning så kommer vi nog ha jävligt kul med det här


NINTENDO Wii Black bundle edition



F+S

film!



Stieg Larssons filmer "män som hatar kvinnor" och "flickan som lekte med elden" är lätt dom bästa svenska filmerna som har funnits på länge! "flickan som lekte med elden" fick en väldans kretik av Na när dom hade kollat på den. men vi undrar vad det var för nötter som fick det uppdraget! dom kan inte ha varit de största beundrarna av den första filmen. för tvåan är lätt mycket bättre, spännande och fastnande än ettan. fyfan! vi satt på hel spänn båda jag och frank genom hela filmen och pausade till och med när vi var tvungna att besöka toan, viket sällan händer. paus knappen är den knappen vi använder minst om man säger så..
och nu kan vi inte vänta på att trean ska komma ut! nästan så det blir det bio besök imorgon, för att vi inte kan hålla oss! aaaah

-

annars idag har dagen bestått av mathandling, städning av mitt rum + nya dukar som lags på, klippning och borstning av hund, dammsugning, kattklo klippning och sist men inte minst blev det ett besök på m-berg då frank ville shoppa lite julklappar men tyvärr så stände det kl sex. så vi drog till maxi och kollade lite ist :P

-

gårdagens tenta gick väl som alla hade räknat med, rätt åt helvete med andra ord! för hoppningsvis så klarade jag den skriftliga delen och körde enbart på räknedelen. så det är bara att hålla tummarna.. fast lyckan är väl inte på min sida.
på kvällen blev det att supa bort ångesten med klassen! och lyckat vart det! :D  vi hade riktigt jävla kul. den ända var att det var världens kö överallt så det blev mer mys dricka med lite spel hemma hos erik och sen satt vi en stund på njuta! :) trevligt värre




S+F

ONT!

jag har fortfarande stans jävla träningsvärk, trots att man tränade idag. trodde lite skulle försvinna, men icke sa nicke ingen tur har man med  sig iaf! den ända turen är att man iaf vet att man har tränat och inte bara  slöat! lite plus finns det kanske med..
nä nu blir det mys med älsk o sen sängen

Puss o natti <3

S+F




1a december

idag är det första december och det finns fortfarande ingen snö på marken, men det lider inte jag av! fast hellre snö än regn så det är bara att vänta..

första december inleddes med min första fys träning, å helvete vilket fys sen! jag ska vara glad om jag kan ta mig upp ur sängen imorgon och om mina kramp känningar inte blir mer än känningar.
välkommen tillbaka till det ljuva livet av träningsvärk efter tre veckors sjukdom!
så just nu sitter jag och trycker i mig frukt och våra goda lussebullar så jag får lite energi tillbaka :)

imorgon är det redovisning av företags analysen, så det får vi se hur de går med den. med tanke på att en i gruppen hela tiden går sitt egna håll!

S+F

RSS 2.0