ibland undrar man vad som går först, hobbyn eller kärleken..

.

vinst-förslust

vi duktiga tjejer i oranga tröjor som spelar för hovsta, kämpade och spelade oss till a-slutspelet i div 4. och i måndags var det dags för första matchen, mot inga mindre än if eker. eker som vi mindes som ett lag fyllt med filmningar, efterslängar, fula ord och ett rent fult spel från alla håll! dock duktiga tjejer, vilket gör det ännu mer tragiskt att dom har den attityden dom har. med den kommer dom inte långt. sist vi mötte dom förlorade vi med 0-8 och vi gjorde inte en jättebra match. alla var nog mer eller mindre frustrerade äver hur dom betedde dig.
-
ett obesegrat eker kom till hovsta ip och trodde säkerligen att detta skulle bli en lätt match. men så fel dom hade! vi gav dom ett ordentligt krig och försvarade oss jävligt bra. första halvlek var vi jämna men i slutet av andra kom bollen lika fort tillbaka som vi sköt iväg den. orken försvann lite och vi gick in i försvarsläge. men vi alla försvarade oss riktigt bra och gick inte bort oss. alla var riktigt duktiga! matchen slutade lika, 0-0 vilket blev en vinst för oss och en förlust för eker!
det obesegrade eker är nu inte längre obesegrat! fast inte heller besegrat.
-
vi spelade inte match mot elva spelare utan tolv, vi hade domaren mot oss också. han sprang runt och skrattade vid ekers missar och fnös när na gjorde ett felaktigt inkast. lät ekers kapten göra myntkastet bara för att hon var väldigt glad idag... inte den bästa domaren vi haft, utan han får nog titeln den sämsta domaren vi haft! till och med herr skelögda domaren som hatar oss, dömmer bättre. och då är det illa!!
-
s+f

vinst

igår var det vår första bortamatch för höstsäsongen och den spelades mot mullhyttan ute i skogen. med samma tjocka och sega domare som dom senaste gångerna dömt oss där ute.. vi gjorde både en bra och dålig match men framför allt så tog vi oss alla i kragen i andra halvlek och gick ut som ett hela annat lag än vad vi lämnade i första halvlek. och matchen slutade med vinst för vår del, med 0-3.
-
idag mår jag verkligen kasst! både i rygg och i övrigt. har sovit max fyra timmar i natt, har inte kunnat röra mig eller  hittat ett läga som är skönt pga av den jävla ryggen..! jag har feber och känner mig jävligt dåsig.
det blir sängen och vila några timmar..
-
s+f

fem dagar

idag är det min första lediga dag på fem dagar, har varit skönt att jobba men gårdagen var fan hemsk!
lördagen var ändå ganska lugn, mycket med anledning av att vi hade vädret emot oss. sol och varmt resulterar inte i att männikor är ute och shoppar. men igår hade vi vädret på vår sida, mulet och lite små regn. men gladare för det blev varken jag eller teja. mellan tolv och två var det stans jävla stress och butiken var full av kunder. kunder som ville ha fisk, djur, foderhjälp eller ställade dumma frågor. alla kom på samma gång!
hade varit tråkigt om vi fick det uppdelat på hela dagen..
-
s+f

arg arg arg ARG !!

jag vill bara skrika , slå sönder något!! få ut min vrede på något..
det är i dessa lägen som önskar man gjort sina uttalanden till verklighet och slutat.  men icke!
vad är det som håller mig så hårt till denna sport, trots alla skador och skavanker jag gång på gång åker på. ryggen och foten ska vi inte prata om, kommer väl behöva rullator eller gå som quasimodo imorgon. grattis kunder!
-
nu till ämnet, det känns ju lagom kul när man inte får tillräkligt med spelare som kan spela fotboll.. som har kämpar glöden, viljan, orken, förstålsen och framförallt hårdheten. när man har spelare som viker sig som tändstickor då är det svårt att vinna eller ens spela bra mot ett lag som är enbart fysiskt. och den väggen stutsade vi emot idag, inte en eller två gånger utan i nästan 90min. vi hade perioder som vi alla stod emot bra men den kvarten försvann med, i en tomhet i intet.
jag blir bara frustrerad att stå på en plan och ska försöka försvara den ena uppspelet efter det andra eller mer bestämt, den ena lång bollen efter den andra. det tar på krafterna, fortare än vad man hoppats!
sen att man går runt och trallar och jamsar på planen mitt under matchen, är inte okej det heller! fokusera på spelet eller gå av! hur svårt kan det vara.
-
dessa tjejer är säkert duktiga i sin divition/serie, mot sin ålder. men inte i vår, tyvärr.. tyvärr för oss!
forsätter det så här , så kommer jag nog inte fortsätta.
-
s+f

valet i kvalet

hur ska jag göra ? varför ska det vara så förbannat svårt att bestämma sig ?!! nya känns inte helt okej, lite små oseriöst. mitt nuvarande fler tider tills oktober.. nuvarande trivs jag sjukt bra på. nya kan jag inte uttala mig om än. det beror helt på hut många tider jag får nu.
tokig!
s+f

sol

idag och dom senaste dagarna har solen lyst starkt och varmt på oss, vilket uppskattas nu när det snart blir en deprimerande höst förföljt av vinter.. uhu! nu ska jag bosätta mig i solen i en solstol och läsa en bok tills F slutar, då blir det bad! skönt :)
by the way, fan va ful han är som sjunger vill du ligga med mig då. plus att texten är ju bra jävla dålig, speciellt när man anstränger sig och lyssnar eller tittar på musik videon där hela texten uppspelas under tiden han sjunger. min fråga är då, finns det nått bra med denna låt?!
nej nu ropar solen på mig!
tjarå
s+f

RSS 2.0