skithög!

idag var det den sora dagen som började på f, nämligen flyttdagen.. inte med så glada eller förväntans fulla steg tog vi oss hem till malin för att hjälpa henne tömma lägenheten. ett antal trappor upp och ner, ett antal kartonger och möbler senare så var lägenheten tom.. kusligt tom. det blev mat från paloma, ätandes sittandes på golvet med en kartong som bord och med två sugna hundar brevid oss. en hund som sprang och hoppade omkring och försökte få tag på det han kunde, medans den andra snällt satt brevid och väntade. det vär lätt zorro och charlie, dessa små charmknuttar som förgyllde denna mörka och jobbigt dag!
tårarna lyckades man nästan håller borta, men inte helt. som tur är att malin kommer tillbaka imorgon och då ska man tillbringa en heldag med tjejen. dock kommer tårarna spruta när nyckeln är inlämnad och hon sitter på tåget som leder till hennes hem, nämligen stockholm.. vilket inte gillas!

s+f

bitter flicka!

idag är det den 25te och alla vet vad som händer den 25te. jo löning! men av någon anledning så har inte min kommit, fast det stod klart å tydligt att den skulle komma idag. jag som hade en massa viktiga inköp som var tvunget att göras idag innan skolan, blev alltså inte av. tänk vad mycket problem pengar ställer till med! har den inte kommit till imorgon så är det någon som får ett argt samtal. och för hennes skulle så hoppas jag på att lönen har kommit under dagen!

annars så är det skola och match som står på schemat idag! samling 16.45 skolslut 17.00 ibland så älskar jag bara vad alla tider klaffar..

s+f

och än en gång så vinner förkylningen!

s+f

inte nu

nu är verkligen inte rätt tidpunkt att bli sjuk! har en massa som måste göras och det kommer bara vara jag som får dom gjort.. ikväll har malin sin hemska utflyttningsfest och jag kommer gråta ögonen ur mig! både ikväll och när jag väl se henne lämna oss.. fan varför ska livet alltid ta en helomvändning när det är som bäst ?
så nu är det bara att ignorera att jag har ont i halsen och har feber, för det har jag verkligen inte tid med. inte idag, inte imorgon, kanske inte på söndag heller för då är det match.. men om jag inte ska spela så har jag tid..
va det här kroppens sätt att säga att det blev för mycket med tre-fyra tränings/match dagar i rad ? väldigt dumt sätt att säga ifrån tycker jag! ryggont hade jag kunnat ta, för det är jag så van vid. men man blir så hängig av halsont och feber. bortbortbort!

S+f

:)

kvällens match kan bara sumeras på ett sätt:

 

riktigt jävla skönt och riktigt jävla förtjänta av det! två sjukt bra matcher ger resultat, nu var det våran tur att ta hem segern! :) nu är det bara en väg att å, frammåt! :)

 

S+F

läskigt!

denna morgon började inte som alla andra.. jag var vaken själv i detta trevåningshus. så när jag är inne på toan å gör mig iordning så hör jag hur någon drar ut en stol i köket och bläddrar i dagens na. tänker då glatt att mamma har vaknat :) men nejdå! ingen sitter i köket! stolen står som jag lämnade den och tidningen ligger ihop vikt som jag la den.. sen när jag är på väg upp från källaren hör jag hur någon går på tredje våningen. och där uppe är det ingen..
det som har varit så lugnt nu ett tag, nästan lite läskigt lugnt. har nu kommit tillbaka och fyller med sin närvaro. vem kan det vara denna gång ? mormor, pappa, farfar ? eller finns det någon mer hos oss. spänningen stiger och nu vill jag veta mer än någonsin vem det är som bor med oss. vad händer nu härnäst..

S+F

upp med tuppen å ner med solen

här tar vi vara på hela dagen och sover minsan inte bort halva.. först var det upp för att köra frank till en omtentamen och vidare för mig och moder till sjukhuset. där spenderade vi två härliga timmar som vanligt. blev upp möttna av frank som gick från skolan, hurtbullen där ;) skönt att detta var vårt sista besök på ett tag nu.
sen var det raka vägen ut för att handla lite matinköp plus lunch. hem å äta och sen sa kroppen helt ifrån, tror jag börjar bli sjuker.. så då blev det en liten powernap innan jag skulle göra mig redo för min interjuv med siba. snygga till sig och sedan åka iväg dit. tror den gick bra, kändes bra iaf. den som lever får se
nu ska det bli en promenad med zita och sen är det dags att packa väskan å dra iväg och spela lite fotboll! sen förhoppningsvis så hinner jag vila och sova lite.
har ju inte kunnat sova så bra under de senaste nätterna eftersom det är någon som är ute och ränner halva nätterna! så nu hoppas vi på att personen ifrågan håller sig hemma i natt iaf , så jag kan få lite sömn!

S+F

.

ovärd helg!

Wii

igår blev det en spel å mys kväll med malin och camilla! först mötte jag upp malin på marieberg efter hon slutat jobbat, blev lite shopping! jag stor shoppade verkligen, ett nagelack för 9.50 ! ibland så fyndar man..
lite senare kom även camilla ut, sen bar det av för att köpa maaat. gott vare! :)
efter matkoman så började wii spelandet, vi började med mario galaxy 2. och vilket upplevelse dom båda fick, det var länge sen jag skrattade så mycket som igår kväll. speciellt åt alla kommentarer; åå jag blir så yr, ååå nej!, kom tillbaka, akta mm.. några banor senare var det dags att byta spel. då bjöds det på tennis, bowling, pingis, boxning, basketboll och mycket mer! boxningen var nog en favorit, till och med tv höll på att följa med ner i striden! då har man kul :) haha
några timmar senare, ett fönster öppet, två fläktar och massa svett så var vi helt slut! man fan va kul det va.

ett gott skratt för länger livet, jävlar vilken kick vi fick igår då!

S+F

siba

hah! det ringde precis en kille från siba och frågade om jag fortfarande var intresserad av att jobba extra där, helger och kväller. hellya! inte fan säger man nej till det! men det var typ hundra år sen jag lämnade in en ansökan där och ibland så lönar det sig med lite udda ansökningar antar jag :) så dit ska jag på måndag och träffa denna man!
nu håller vi tummarna!

jag bryter trenden med att fredagen den 13onde är olyckas drabbad!


 

zita fick sig en dusch idag, vilket hon behövde. så nu är hon ren å fin igen! och som belöning för att hon var så duktig och för att jag var hungrig så blev det pannkisar! :) vilken hon inte tackade nej till

 

S+F


nytt vs gammalt

imorgon är det den stora dagen, då vi möter rynninge  på gvallen. ett möte som jag både längtat efter och inte velat det ska ske.. ett möte som jag både vill spela och inte vill spela. jobbigt när man är så kluven. men jag varken vill eller orkar höra en viss persons ord slås efter än. men samtidigt så vill jag visa vad han gått miste om. att jag och vi har det bättre och framför allt mår bättre nu! det skulle vara en härlig smäll på näsan! men i vilket fall som helst, om jag står på planen, sitter på avbytar bänken eller på läktaren så kommer det bli ett tungt möte. jag är grön nu och kommer att vara det imorgon med, det blir en spännande omställning och se hur man reagerar på det imorgon. det som en gång varit mitt hem är nu mitt borta.. den som lever får se.

S+F

i´s a raining day!

jag blir tokig! det regnar å regnar å regnar.. det har fan inte gjort mycket annat idag. varje gång man väl bestämmer sig för att gå ut med zita så öser det ner nästa! verkligen öser ner.. fan
jag börjar bli jävligt trött på detta regn nu.. dock är det tur för mig att zita inte tycker om regn, annars hade vi varit ute för länge sen.. phuu lite tur ska man ha

och självaste frank är å åker gocart och frågar om jag vill följa med. men hallå , hur fan ska jag kunna ta mig ner i gocarten ? :o jag kan ju för fan inte böja på benet! men tack för att du frågade!

s+f

...

haft en ganska jobbig natt , inte det lättsate att sova med en lårkaka och det svåratste är att man inte vet hur man kan ligga först det gör ont.. så det blev inte många timmars sömn.
nu är jag vaken eller det har jag varit sen halv tio och vädret ser lika tråkigt ut sen när jag vaknade! skillnaden är att det regnar mer nu än vad det gjortde förut.. kul sommar, verkligen! jag som hade hoppats på en varm och solig sommar efter denna jävliga vinter som vi hade. men inte då. det hade ju varit synd om det faktiskt hade blivit så.. vi får väl se vad denna regninga dag har att bjuda på.

s+f

lårkaka

idag var det dags att spela första matchen i lillån, eller idag var det match i hovstast underbart fina oranga ställ! i div fyra så har dom slagit ihop sig med hovsta. fick mycket bra kommentarer av leffe efter matchen så det känns bra, så skönt att första matchen ändå kändes bra och gick hyfsat bra. dock så blev jag en lårkaka rikare, men det är det fina med sporten. det är smärtan som lockar :P haha det måste kännas att man spelar, jag gillart! den försvinner med tiden.. jag spelade klart matchen trots att jag hade en lårkaka, så det bevisade väl att jag inte ger upp i första taget heller!

S+F

Gräset är grönare i Lillån

jag kan bara säga att jag älskar livet just nu! fotbollen är kul igen, jag spelar med ett jätte härligt gäng (igen) och livet leker mig väg för en gångs skull! :) nu för tiden kommer jag hem efter en träning och är nöjd samtidigt som jag är så sjukt trött i varje muskel i kroppen men jag är fortfarande nöjd. jag kommer tillbaka sakta med säkert! å jag stormtrivs!
jag börjar nästan gilla smärtan i ryggen som jag vaknar upp med varje morgon, för då vet jag att jag tränat hårt dagen innan. det var ett tag sen jag hade denna smärta nu, men nu är den tillbaka. och jag har nästan saknat den lite.. konstigt att säga, men smärtan betyder att jag tycker det är kul och lägger lite ansträgning i övningarna och kvällarna jag är nere och jagar denna jävla boll.

jag är en tönt som jagar en dum boll, men jag älskar det!

s+f

RSS 2.0