hit å dit, fram å tillbaka

igår härjande jag och malin på marieberg och ikea efter hennes jobb. dock så var vi tråkigt, eller jag hade inte pengar till att köpa något. förutom två paket galjar på ikea för 14kr! :o lagom dyrt ;)
efter mycket skratt och flum beger vi oss mot willys för att inhandla kvällens tacomat. så det blev taco å film mys hemma hos malin gårdagens fredags kväll, jag, malin, frank å mullan! mys! :)

idag har jag inte varit still en sekund, först var det klippning av zita, sen dammsuga hela huset plus lite dammtorkning där det såg för jävligt ut, rent ut sagt.. efter det var ett ombyte och mot gymmet, jobbigt å svettigt ungefär som senare träningen vi hade :P haha väl hemma blev det dusch och sen ut för att handla lite till kvällens måltid. rensat garderob och invigt de nya galjarna har också hunnits med och sista men inte minst hjälpt mamma med maten som står i ugnen och gottar sig nu.
så det är först nu, kl 17.30 som jag tar det lugnt denna lördag, vilket jag är värd med :P hihi

S+F

jag känner mig utbytt, bortglömd ..

s+f

eliten <3 myran

gårdagen spenderades i våran hufudstad och ett besök först hos malin å hennes föräldrar och så passade vi på att gosa med deras nya valp, Charlie! :) världens sötaste lilla valp! jag vill mä ha en sådan :)
sen var det raka vägen till majsan och nicklas för att träffa Myran! hon är lätt världens sötaste lilla bebisflicka jag sett! helt underbart söt :) en sånn vill jag med ha!
dagen bestod först av paketöppning, jag och mamma hade gjort några små söta inköp som myran fick. lite kläder och leksaker :) sen blev det hejdlöst mycker gosande med denna underara tös! (: på kvällen kom nicklas nära å kära och så blev det grillning i det uppehåll som vi lyckades träffa. dock så började det små dugga lite gran, men vi klarade oss. musigt värre!





förövrigt så har frank äntligen fått sin iphone idag! vi sprang runt som galningar på hela marieberg och han blev bara surare och surare för varje butik som sa att dom var slut.. som sista försök blev det media markt och ibland så ska man ha tur! dom hade en iphone kvar och den tog kan utan att ens tveka.
så nu slipper jag höra han tjajt om att han vill ha en! :) hihi



S+F

nu är steget taget

det slutliga steget har nu tagits från ena håller och det känns bra. har förberett tjejerna på mitt slutande så de inte får höra massa annat senare.. på tisdag så tas steget även åt det andra håller, påskrift. sen får vi se hur lång tid det tar innan jag är helt tillbaka om jag ens kommer tillbaka. vilket jag hoppas på jag vill, men ändå inte .. men här ska inget skyndas på utan jag ska skaka av mig skiten i min takt och sakta men säkert ta mig tillbaka dit jag en gång älskade det så! du ska fan inte få bryta ner mig helt, det tillåter jag inte!
nu sitter jag här nästan lite spänd på vad framtiden har att bjuda på, vill se hur det kommer att bli redan nu. hihi tålamod ? jag, nej då!

det kommer bli bra, det vet jag :)

 

s+f


hällefors

i tisdags rullade bilen mot hällefors och franks mormor och morfar :) där mormor irene planerat aktiviteter, bad, god mat och massa mys! det bjöds även på en övernattning. två mycket bra dagar hade vi det :)
men under dessa två dagar har det även blivit mycket fundering och sökande vad och hur jag vill ha det. jag vet inte vad som fick mig att bestämma mig, men något bra var det!
för nu är det gjort, jag gjorde det! jag satte mig ner när jag kom hem och skrev. fortsatte skriva på det idag och tjugo minuter senare hade det lämnat min dator och landat i hans mailbox..
känns både skönt och jobbigt.

så nu ska jag påbörja ett helt nytt kapitel i livet! men hopp om att glädjen kommer tillbaka (:


s+f

hundkalas

igår var det fullrulle från morgon till kväll måste jag säga. igår var det ingen vanlig dag utan igår fyllde zita 10år! :) så hela dagen bestod av att fixa inför hundkalas. på schemat stod det inhandling av tallrikar, servetter, partyhattar (som jag dock inte hittade! :( ) , gräddning av fyra satser pannkakor, uppblåsning av ballonger. det var en hel del med andra ord. men jag hann!
först kom lollo och hilda vid fyra, det blev paket öppning, pannkaks ätning och massa prat och skratt :) shit det var länge sen och det har jag verkligen saknat! nu får vi ta och skärpa oss och ses oftare! <3 ett fint läderkoppel fick zita av dom och det tackar vi för :)
en stund efter lollo och hilda hade åkt kom annika och dogge. och senare kom mullan, japp, malin, arrby, zorro och anna! :) kalas på hög nivå måste jag säga!
när alla hundar hälsat och lugnat ner sig blev det ännu mer pannkaks ätning och zita tackade inte nej, men tanke på att det är hennes favorit! :) kvällen bjöd på mycket trevligt sällskap, skratt och hundlek.

tack alla som kom och gjorde Zitas 10års dag till den bästa!



s+f

Grattis!

idag blir min lilla älskling hela 10år! det firade vi med pannkakor, hundar, paket å ett hejdundrans kalas :) nu har jag en trött hund som kommer slå rekord i hög snarkning, men det är okej för i natt :) hihi



s+f

skönhet!

denna skönhet följde med mig hem idag efter dagens stanbesök!


s+f

Blåbär

Jaha nu så har man legat i en säng sedan Torsdags förra veckan. För förra torsdagen opererade jag mitt korsband. Efter operationen så körde dem mig till avd 37 som jag vaknade upp på. Efter ett tag så kom en sjukgymnast och kollade på mitt knä och gav mig övningar att göra. Några jobbiga timmar senare fick jag åka hem, jag mådde skit illa. Det gjorde jag även 2 dagar efter operationen och då var det för den här jävla smärtstillandet som dem sa att jag skulle ha. Så dem slutade jag med och knapprar nu bara på alvedon. Och jävlar mitt knä ser ut som ett jävla blåbär alltså Men jävlar vad glad jag är att jag har en tjej som Sabina som hjälper mig med allt, det är hon som gör så att jag får i mig något att äta. Jag känner mig så jävla hjälplös som inte kan göra något själv typ. Men som sagt tur att jag har min ÄLSK. Jag älskar dig Sabina Karlsson<3<3<3

F+S

RSS 2.0