jobb

först var jag orolig över om jag skulle klara mig under sommaren, nu är jag orolig över om jag kommer hinna med sommaren.
till att gå från ett jobb med strötider till att gå till minst tre jobb och så får vi se hur många fler det blir. kan bli spännande. tänk vad lite lia platser kan göra åt än :)
s+f

mp3

jag bara älskar min nya mp3! dom är liten och har ingen display och så är den grön! men det bästa är att den har en liten knapp som berättar vilken låt som spelas och vem som sjunger. det roligaste är att rösten som läser upp låten låter lagom uttråkad och pratar på en taskig engelska! haha till och med jag låter bättre än den eller förresten alla låter nog bättre än den. de är underhållande iaf.
ett skratt som lättar upp min vardag och bjuder till ett gott skratt, jag gillart!
s+f

hörnläggare

justja, det glömde jag nämna i förra inlägget! jag slog mina första hörnor igår - och det gick riktigt bra!
så nu kan jag lägga till det till mina meriter med, hörnläggare. kul med lite variationer :)
nej, nu är det jobb som gäller. tjarå!

s+f

tre dagar

som sagt i måndags vakande jag upp med en dödsförkylning, som även hade med sig sina vänner - feber, frossa samt nästäppa! inte dom roligaste att leka med, om jag säger så..
men nu tre dagar senare med massa sömn, massa mat och yttligare sömn så är jag på benen igen. och mår riktigt bra, lite nästäppa kvar men det är inte så farligt. jag ska alltid ha mål tills jag ska bli frisk, det verkar gå så mycket snabbare då. eftersom det finns något att längta efter.
för idag var det match som i mitt fall skulle spelas och spelades! matchen slutade med en vinst för oss med 1-3 ! och tre välförtjänta poäng. vi gjorde en riktigt bra match och vänta ett 1-0 underläge till 1-2 inom några minuter in i andra halvlek. alla gör en bra match och kämpar helhjärtat från start till slut. detta var vår match och det såg vi till att alla fick reda på.
jag gick därifrån med ett gult kort, för jag skrek aooj, efter att en tjej kommit och tagit mina ben när bollen inte var i närheten. man får alltså inte skricka aj om det gör ont, kom ihåg det! plus att man blir offside när man löper från sin planhalva där deras försvar står! det ska vi också komma ihåg. så som sagt en mycket spännande domare var det, eller dommare kanske man inte ska kalla honom. han var nog mer en clown för han var duktig på att gissa sig till saker och döma skumt.. men sånna måste väl finnas det med.
mitt andra gula kort i min fotbolls historia, mitt första i hovsta/lillån men mitt andra i livet. och då utan att jag ens förtjänat det, mycket spännande..
s+f

jättemage

nu är det fastställt, jag stod näst på tur till att insjukna. och nu har jag gjort det. jag har tillochmed facit på det! jag är alltid dödshungrig hela dagarna när jag är sjuker. jag är rena motsatsen till alla andra som inte vill se mat när dom mår dåligt. jag äter för minst två personer vid sjukdom! och likadant är det idag. efter två stora portioner är jag fortfarande inte mätt..
ögonen svider och jag kan inte hålla dem öppna..
s+f

jättefel!

frank har nu varit sjuk i, ja evigheter känns det som. och jag har en gångsskull klarat mig. hah trodde jag ja! nu när han bara har rethostan kvar så kom mina symtomer idag. kraftlös, feberkänningar, trött (läs dödstrött!) och halsont, eller inte samma onda halsont som han hade utan mer halsont som mer ligger där å värker.. typ som en dålig huvudvärk. detta kommer just nu hela jävla kalas fel! har tenta på torsdag - måste plugga till den!! har examensarbete som ska skirvas, leta info samt intervjuva personer - måste plugga!! men hur fan ska jag kunna göra allt detta plugg när jag knappt kan hålla ögonen eller konsentrationen uppe..?!


ja jättefel var ordet!


s+f

briiiumbriium

idag har jag mått skit hela dagen - haft världens största klump i magen. och har inte kunnat sova under natten - väldigt orolig och bara legat och snurrat..
tänkt att man kan må så dåligt av ett beslut som man vet bara kommer att gynna?! idag lämnade jag nämlingen in zita på rakning och jävlar va fin hon blev! :)
min lilla tjej som fyller elva år om två månader, som för första gången ska rakas och är rädd för rakapparater.
men hon klarade det galant fick jag höra! hon var still och tok rakaren väldigt bra. jag är en stolt mamma till min lilla tös!
s+f

muffeliduffelinuffepuff

.

.

jag orkar inte höra ordet längre, överallt händer det! ingen är nog mer avunsjuk än jag. jag vill med , jag vill med!! depritionen är nära, väldigt nära. blir lika avundsjuk och hatat kommer över mig. varför är alla andra eniga om det medans här är det bara jag. varför ?! JAG VILL MED!

RSS 2.0