Gameday!

s+f

12år

igår för tolv år sen så föddes min lilla bebis, nämligen mysan. på julafton för tolv år sen så fick jag med mig henne hem, hon var då min! tänk er själva, en glad liten tjej på nio år som precis fick sitt första husdjur. lyckan är ju oändlig! kommer än idag ihåg hur glad jag var när syrran berättade att jag skulle få välja ut en katt, som jag skulle få ta med mig hem. lycka lycka lycka!
under våra tolv år tillsammans, har vi hunnit med en hel del. hennes första utetid i gräset, första gången hon träffade vår fågel och allt sånt. mysan har alltid varit en duktig katt och aldrig gjort sina behov på annat ställe än i kalllådan. förutom en gång, hon hade nog inte bott hos oss mer än en månad. och hon fick ett panik kissatack, som slutade med att hon satte sig i torrfoderskålen. men hon gjorde inte på golvet och det var bra sött ändå. eller alla dom gånger som man överraskats med att hon sitter i blomkrukorna. eller när man lekte tafatt med henne och hon hela tiden sprang och gömde sig i vår urna. lika söt varje gång!
det har varit tio långa med bra år och fler kommer det att bli!




s+f

borta

så trött måndag till torsdag men så fort det blir fredag är du piggast. gör ditt yttersta för att komma bort igen. han är själv där, dom vill det.. men gudja åk dit, jag sitter gärna hemma fredags kvällar själv och gör ingenting! kan du inte åka bort lördags kvällar med, bara för det är så kul att sitta här hemma själv ?! roligaste!
gap å skrik är det jag får , vilket inte verkar röra dig i ryggen. och att allt är helt okej, fem minuter senare verkar du med tro att det ska vara. jag funkar inte så, det borde du veta nu! jag orkar inte, vi eller du kanske ska ta tag i det du sa för några veckor sen. för jag orkar inte ta så mkt mer skit och hela tiden komma i anda hand, om ens det..

så mycket för pepparkaksbak denna fredags kväll, som faktiskt var din ide!

s

färg

här skulle jag byta lite ögonfärg genom att skicka efter nya linser, med blå färg för ett bra pris! men när dom väl kommer så visar det sig att jag inte kommer kunna använda dom till vardags, kanske inte alls. jag har nämligen både brytningsfel och är närsynt och på linserna gick det bara att få brytningsfelet. fick reda på att jag var närsynt också när jag frågade mamma med linserna i. jag ser, men det är suddigt på långt avstånd. inte så kul men det kan funka att använda nån gång då och då . men inte i vardagslivet som med mina vanliga linser. tråkigt men sant! fin var jag i dom så funderar på att höra med min optiker hur mycket det skulle kosta att fixa färgade linser genom dom. om det inte kostar för mycket så blir det kanske att jag beställer genom dom. annars så får jag skita i det! vill ju inte gå runt och se suddigt hela tiden, den tiden är borta för min del. jag gillar att se klart hela tiden!



s+f

rastlös var ordet.

idag har det varit en sådan dag som jag inte kunnat vart still en sekund, utan måste ha haft något att göra hela dagen! dom dagarna är jobbiga, speciellt när det inte finns något att göra.. men turen är på min sida, snart är det jul och då finns det massor att göra. lyllo mig! så jag idag har jag plockat fram gardiner, dukar, ljusstakar och stjärnor. strykit gardinerna och satt upp dom plus lamporna. så dukarna har jag kvar till en annan dag när jag är sjukt rastlös, för det kommer att komma fler sånna dagar. jag har även plockat ihop utomhusmöblerna och täckt över dom.
försökt gå ut med zita men hon har haft en deppig dag idag, vilket jag inte vet varför. men sånna dagar måste ju hon med ha, tyvärr..
ikväll blir det jarmo träning, så lite cykling för att trampa ur benen sen matchen igår. skönt
lite styrka om kroppen tillåter och inte är för slut efter matchen. vilket det inte känns som. köra på ordentligt så man kanske vaknar upp med en ordentlig träningsvärk imorgon, vem vet

s+f

Game

jag bara älskar när man kommer hem efter en match och känner sig nöjd med både sin egna insats samt lagets! framför allt att man känner sig nöjd med sin insats :) så kändes det idag.
idag mötte vi ösk och spelade grymt bra, vi spelade så bra att dom började klaga på varandra istället för att peppa och försöka driva framåt. gillars stort!
det jag gillar mest med inonhus är att matcherna är kortare och att jag inte har så ont i kroppen efter en fyrtio minuters match inomhus som en nottio minuters match utomhus. ryggen klara lite mer små korta stunder än långa tydligen.. attans, jag som älskar utomhus

s+f

vinter promenad




verkligheten

tiden läker inga sår, tiden gör såren större.
tiden lär dig leva med smärtan inte glömma den.
man lär sig leva med smärtan, för vill man egentligen glömma.
smärtan blir en del av dig som hugger dig i ryggen när du minst anars det.

den som sa att "med tiden läker såren" eller "med tiden glömmer du" vet inte vad han/hon talade om!

s+f

känner mig så tom

s+f

snö

nu har det snöat konstant sen denna morgon, vilket jag inte är det största fanet av.. jag och zita gjorde oss ett försök på att gå ut i detta blåssnöovädret som då inte var så farligt. men det har bara blivit värre och värre med dagen! aja vi gick en bit sen var det damen själv som tyckte det var nog, tror hon frös lite med tanke på att hon är ganska ner klippt sen sommarn. och om vintern ska fortsätta såhär så funkar definitvit inte den klippningen!
jag förövrigt blir bara deppig och seg av detta skit väder, vill göra saker men behöver bara höra eller så blåsovädret så tappar jag lusten till allt.
sen ikväll är det första träningen som jarmo har fixar för oss halvhela tjejer så vi ska bli hela till nästa säsong. den stora frågan är nu om jag vågar ta mig till virginska för det, med tanke på att vi fortfarande har sommardäcken på. men det ska nog gå bra ändå! jag kan :) haha

s+f

ny start

nu börjar jag på en ny kula i mitt liv, min nya hela och friska kula! är numera en crosstrainer rikare och ett gymkort fattigare. :) gymkortet var en bra ide, till en början iallafall. sen blev det mer till en börda, för jag kom aldrig dit. så pengar drogs varje månad för gymkortet som ej användes så flitligt. inte så lönsamt för mig. och när jag väl var där så använde jag nästan vara crosstraninerserna iallafall och några enstaka maskiner annars mest egna övningar. så nu tog jag tag i saken, sa upp gymkortet och köpte en crosstrainer. så nu är det bara att köra igång. blir så mycket lättare att gå en trappa upp och träna än att ta sig till gymmet. jag gillart!
och imorgon så börjar den nya träningen med jarmo och det som han har fixat ihop så vi ska vi hela, starka och friska till säsong 2011 !

 

s+f


två år bakåt!

under gårdagens träning spolades mitt liv tillbaka ungefär med två år! två år som jag gärna inte vill ska komma tillbaka. jag stukade nämligen upp foten igen! på samma ställe som alltid, grattis. skulle vända mig om och springa och utan att jag viste ordet av det så låg jag på golvet i världens smärta, foten bara vek sig under mig. som tur var, var jarmo snabbt framme med lindan! :) efter en halv timme och då med en blåfrusen fot eller tår så kändes det inte ett dugg bättre, men idag så känns det bättre! kan gå hyfsat bra på foten och det är bara vissa rörelser som gör ont och om man tar på knölen såklart.. lite fint svullen är den med. hah
till råga på allt så kommer man hem halv haltandes och möts av en grinig så kallad pojkvän, som ska stötta i ur och skur. trodde jag iaf . lägger en tjurig kommentar som varför det alltid tar så lång tid för mig att komma hem från träningarna.  eeh hallå! för det första så kan jag inte gå ordentligt och för det andra så pratar man faktisk efter åt, det är inte precis att man bara packar ihop sina grejer och åker..


under tiden som jarmo lindade foten så kom vi på att jag klarat mig väldigt bra ändå sen jag gick en hel säsong med tejpad fot! och att det faktiskt var två år sen jag behövde både tejpas eller lindas. ett litet framsteg som nu blev till ett baksteg.
nu har jag två år som jag ska arbeta tillbaka!

s+f

långa dagar

det är långa dagar nu , för mig iallafall.. jag sitter här hemma och letar samt kontaktar den ena chefen efter den andra, samtidigt som jag hinner borsta zita, dammsuga, diska och fixa tvätt.. men ändå är inte dagen slut :P bra lång dag fast jag hunnit med massor. mina dagar ser typ likadana ut varje dag. mer variation måste det bli..

s+f

RSS 2.0