laktosmage

idag var det droppen! jag har en mage som går imot mig och denna så kallade laktos som jag trott under en längre tid jag haft. börjar nu spöka på riktigt. magknip och panik besök på toan. från att gå från max två stycken i månaden kanppt det till varje morgen i en veckas tid, det var droppen. denna morgon ringde jag till vårdcentralen hon sa att jag skulle ringa min läkare och prata med henne och be om en tid för utredning, som hon så fint kallade det. hon tipsade mig även om en hemsida som jag skulle läsa, så jag vet vad som jag får äta och inte äta. vad jag kan göra för att minska dessa anfall. mycket bra! en mycket trevlig dam vid namn ann var det som hjälpte mig och det är nog bland de första gångerna som jag verkligen fått hjälp och kännt mig hörd av , när jag ringt till vårdcentralen. trevliga ann!
nu ska jag nog spela det nya kienekt spelet, lite sparkar och slag :) kan bli spännande
s+f

mitt nya ordspråk

som man raggar får man ligga,
som man ligger har man raggat


AJ!

träning brukar vara en av dagens höjdpunkter för min del och det är det väl än idag, dock inte en lika osmärtsam höjdpunkt. varje träning går helt smärtfritt, sen slår det bara till! ibland kommer det under natten och håller i sig under dagen efter och har jag otur så kommer det redan efter jag duschat. smärtan har blivit värre för varje tränings som går. känns som om jag har en kropp för en sjutioåring, mindre kul.
jag får ta mig en dust med vårdcentralen igen, inte för att det ger någon nytta. men gapa och härja lite var ett tag sen nu när ryggen har hållt sig bra under en längre tid. var väl bara en tidsfråga innan allt skulle rasa..
ta tjuren vid hornen

förändring är bra

igår tog vi tag i saken och åkte ut till marieberg och pratade inbytespriser med både game och gamestop. (tror jag det hette..) hur som helst så är det sjukt underbetalt att byta in en wiikonsol, två nunshucks, två dosor med extra känslighets grej i samt sju spel ! tror vi skulle få 1800 i handen och värdet ligger runt 5-6 tusen på all detta! helt stört!! inte värt det för fem öre. så det slutade med att vi fick en bra deal hos gamestop (?) där vi bytte in wiit mot en xbox kinect och behövde enbart batala mellan skillnaden på 900. fortfarande rena rånet egentligen men bättre an att få ut en skit summa. så nu är vi båda nöjda, jag har mitt rörelsespel och frank sitt handkontrollspel!
slutet gott allting gott!





s+f

gå å dö!

när man tror att man är på banan igen så möter man på nästa hinder. och denna gång går min kropp emot mig själv, vilket inte gillas. mår bra ena stunden och pang så mår man skit. var hos läkaren och tog prover men blev inte det minsta klokare av det! svaren gav inga resultat som jag hoppade över eller de gav inga resultat alls mer än att jag inte hade någon stor infektion i kroppen.. vilket är bra, men resten då ?!
så nu har jag beslutat mig för jag ska ta kontroll över kroppen och inte låta kroppen ha kontrollen över mig!
jag kommer att må skit, jag har levt med det nu i minst tre veckor.. och tids nog så måste det gå över eller att jag får svar på varför jag mått som jag mått.
framtiden ger svaren och dit ska jag !
s+f

RSS 2.0