.

känner mig slut som människa, vill sova i en månad. eller gå i ide och i typ en månad! det skulle vara skönt..

s+f

vecka tre

då var jag inne på helvetesvecka nummero tre och det känns förvånandsvärt bra, ryggen klara av trycket väldigt bra trots allt! dagens hinderbana tog emot lite grann och jag fick kramp känningar från vaden och ner under foten. men det var bara att bita ihop och kriga vidare. det är ju trots allt så förbaskat skönt efteråt. men under hinderbanan känns det bra långt till efteråt.
dock är det inte så konstigt att benen var sega under dagen pass då vi har haft fem pass i veckan under två veckor och en dag hittils. som sammanlagt blir elva hårda pass och jag har varit med på alla! så det känns okej att benen kände sig lite små sega. jag genomförde alla lopp och det vat det viktigaste , att inte ge sig!

s+f

Beautiful Blogger Award!



Jag har fått en Beautiful
Blogger Award!
Tack http://detbordevara.blogspot.com/!

Regler:
* Kopiera in bilden och länka till den du fått den av.
* Ge Awarden till 7 andra bloggare.
* Skriv 7 intressanta saker om dig själv...

jaha vad ska jag då dela med mig om..

Envis - Jag är en grymt envis person, som alltid ska ha sin vilja fram eller alltid ska ha rätt. Lägger mig rätt sällan i en konversation även om jag kanske vet att jag kan ha lite fel. Nej, min sanning är att jag alltid har rätt!

Dålig förlorare - Jag har största vinnarskallen! Förlora det finns inte i min värld, utan den som lyckas vinna över mig kommer få ett helvete. Jag blir inte den gladaste. Och kan ha svårt att komma över det, dock beror det på vem som lyckas vinna över mig.

Färg - Jag är en färgglad person som sällan håller mig till svart, utan har oftast någon lysande färg på mig. Vill att synas genom att ha något utstickande.

Humor - Jag är en person som handlar först och tänker sen, vilket som kan bjuda det både det ena och den andra skrattet samt bortgörelser. Men det bjuder jag på, inte är jag en sån person som kryper ihop och gömmer mig. Utan kanske sträcker lite mer på mig och står för det.

Gröna fingrar - Är något jag verkligen inte har! Jag vill kunna hålla blommor levande under en längre tid, men dom ända som håller sig levande är kaktusar. Jag vet inte hur jag lyckas. Antingen så torkar dom eller så över vattnar jag dom eller så händer det något annat. Är kanske inte meningen att jag ska ha blommor..

Blir lätt rastlös - Att vara still under en längre period är inte min grej. Utan jag vill hela tiden att saker ska hända runt mig. Sitta still under en film är en utm-aning för mig, även om det är normallång på 1h 50min. Ibland blir jag till och med lite trött på mig själv.

Fotbollsfåne - Jag har under hela min uppväxt så har fotboll varit en stor del av mitt liv. Min pappa som själv var fotbollsspelare i ung ålder, lärde mig redan i tidig ålder vad man gör med en fotboll. I brist på flicklag i marieberg där jag bor, startade jag och några tjejer till ett lag som blev succe under fyra år (tror jag). Än idag håller jag på med denna sport.

Där har ni sju små sanningar om mig. Inte jätteintressanta, men där är dom.

Jag utmanar följande:
Kiwi, Anna, Lollo, Ida G, Jennifer, Emelie & Malin S
sånt där länkande kan inte jag..


s+f

jag blir så trött

aldrig ska det rulla på och vara bra med allt, aldrig!
alltid ska något eller någon förstöra det! alltid!
jag är så arg att jag skulle kunna slå sönder vad som helst, bara för att bli av med denna ilska.
det var länge sen det kokade så inom mig som det gör denna morgon.
denna morgon som jag tyckte började bra tills detta samtal kom med förklaringen till denna ilska!
vi får se hur denna dag slutar, hur många som kommer råka ut för min ilska. hur många som inte borde det.

s+f

träning till max!

denna vecka började vi med våra sex veckors helvetesträningar! vi började i måndags med att köra en hinderbana 12 gånger x 2min (inte tolv varv, utan tolv stycken två minuers.) och efter det lite fys. hinderbanan såg fjollig ut i mina ögon när den var uppstalld och klar för att springas. men inte lika fjollig 8 koner senare! bra jobbigt, det kan man inte tro. och fyfan va det tog i hela kroppen! ajaj, men ändå skönt ajaj.
i tisdags var det yttligare en liten hinderbana, dock bara 8 koner denna gång. och inte lika jobbigt som första gången, eftersom denna gång visste jag hur fort jag skulle springa för att inte bli helt utkörd. plus att kroppen återhämtade sig snabbare på minutens vila.
igår var det mer rehab träning, trampa ur benen från den helvetes träningsvärken man lyckats dra på sig! skönt men jobbigt. ikväll är det fotbollsspel och fys på läktaren som gäller. söndag är det vår första utomhus träning på konstgräs!! :)
fem dagar av respektive sju.
det är ändå ganska bra! sen kommer jag köra crosstrainen som står där uppe och väntar på att bli tränad.

jag är mest överraskad över att ryggen inte ångar av smärta och att den verkar må ganska bra trots helvetesträningarna! vi får väl se hur det känns efter några veckor och fler helvetspass.
nu blir det ombyte och sen träning!

s+f

inget är omöjligt

idag kom jag på att jag aldrig under mina tretton år som fotbollsspelare, tappat bort en vattenflaska. förutom nu! den är bara helt borta, finns inte någonstans. måste ha glömt den efter turneringen vi hade innan jul.. men vem vet. nu är den ett minne blott. och det blir att köpa en ny.
jag har heller inte lyckats få några hål i mina fotbollsstrumporna under dessa år. förutom idag! då jag åkte hemifrån med två hela strumpor och kom hem med en hel. hela min högra strumpa hade öppnat sig i sömmen som går vid tårna. dåligt sytt eller slitna ? dåligt sytt måste jag nog säga, för dom var i princip nya. användna kanske två gånger.
ingenting är omöjligt och en vacker dag så har man provat på det mesta.



s+f

RSS 2.0