två år <3


på måndag

är det tenta för min del och jag längtar inte precis! tiden har bara försvunnit, kändes som om det var långt kvar men inte då. så idag har jag iaf lyckas läsa ett av de tre kapitel som jag har kvar av sju sammanlagt.
varför ska juridik vara så fruktansvärt ointressant ? det kan väl vara lite kul, så det inte är en plåga att läsa. men det hade ju varit för bra för att vara sant. jag plågas vidare.

s+f

förändring

så nu har jag uppfyllt min vision! bort med byrån och in med en bänk/hylla, man kan både ha den som en hylla och en bänk. fixa om i garderoben så kläderna i byrån fick plats där. ikea är mitt favorit ställe, alltid lika kul och åka dit. och man blir alltid fler ideer rikare när man åker därifrån. dyrt för plånboken kanske men kul med ändringar och förnyeelseer!

 

idag blev det även en tripp fram och tillbaka för att lämna becka, vi hade shoppat så mkt på ikea så det blev svårt för henne att ta tåget hem. jobbigt att försöka bära en likadan hylla som ovan plus massa pakning! så jag körde hem henne. och min kära vän anna var så snäll och följde med som sällskap :) tack älsko <3  med ditt sällskap så blir det aldrig tråkigt.

nu sitter det en trött och sliten tjej i sängen som skulle göra allt för att få håret färgat! slingade det för två dagar sen och nu har jag kommit på hur illa det ser ut. efter att ha gömt håret i mössan i dessa dagar så funkar det inte längre. katastrof illa är det! går det inte med lite hockuspockus?

 

s+f


saknad

vi åkte in med en väldigt trött och sliten hund i lördags men kom tyvärr inte hem med en.. :(
han var så dålig och orkade inte bry sig när läkaren kollade honom, inte en ända rörelse. då mår man inte bra, speciellt inte när man somnar i ens hand under tiden läkaren sätter en kanyl i benet på honom. duktiga kille! så duktig hela tiden, genom allt du fick genom lida. nu vilar du och mår bra, vilket betyder mest. du var en mycket speciell hund som har gjort sina spår hos mig efter sig. en vecka tillsammans, en mycket trevlig vecka som jag aldrig kommer att glömma. hade jag bestämmt så hade du fortfarande varit hos mig, utan dina kramper och mår som en prins. men jag bestämmer inte :( men du kommer alltid vara med mig iallafall. en hund som du glömmer man inte!
det var rena niagrafallet som rann ner för mina kinder när jag pratade med marie som berättade hur vi skulle göra. det var rena niagrafallet som rann ner för mina kinder när jag skulle skriva under pappret som godkände det. kändes som om jag skrev under hans död och att det på så vis var mitt fel. nu å andra sidan var det precis det jag gjortde, skrev på hans död.. men det var för hans bästa.
den var rena niagrafallet som rann ner för mina kinder när läkaren kom in med sprutorna som skulle hjälpa honom till andra sidan. det var rena niagrafallet under hela händelsen och ett bra tag efter åt. jag kramade om dig och sa dig sanningens ord innan hon hjälpte honom.
du var zitas prins, vi är ledsna att det blev så här, du kommer bli saknad, zorro kommer sakna dig, du är en fin kille och allt kommer att gå bra.
med lite lugnande ord så kände jag hur han under tiden andades med längre och längre andetag utan att läkaren gett honom sprutorna. puss å jag älskar dig, du specielle hund! det gick så snabbt, hann kappt reagera.

nu får du springa omkring och må bra uppe hund himmelen och jag vet att du kommer att vänta på oss. du specielle hund!

R.I.P
Gismo
2010.12.25

s+f

orolig natt

gårdagenskväll/natt/dagensmorgon/dag har inte varit på min fyrbenta vän gismos sida, med hela fem anfall sedan klockan sex igår. och vi tänkte att det inte var någon fara då han tidigare max fått två på en dag. det var det, typ. men det var inte det! han fick yttligare ett senare samma kväll och sedan med nästan fyra timmars mellanrum under natten och dagens morgon. blev inte många timmars sömn för min del och antagligen inte för honom heller, kraken! :( ringde väl cirka trettio - fyrtio samtal inatt och inte fick svar en denna vetrinär som lämnat sitt prviat nummer innan dom åkte. men inget svar. bättre blev det inte när jag ringde till strömsholm för att få vägledning, när killen i andra änden säger; "får han det för tätt kan det bli så illa att han inte slutar skaka och då kan inte ni göra något.." TACK, det fick mig mycket lugnare! stressen och paniken över att vetrinären inte svarde ökade och meningen bara ekade i huvudet på mig. efter morgonens andra anfall, fick jag tillslut tag på arrby och dom för att undra vad jag skulle göra för att jag inte fick tag på vetrinären. deras ord var, gör det du kan och måste! så det gjorde jag. ett sista försök till deras vetrinär gav resultat, efter cirka fyrtio samtal bara till honom, svarade han. lyckas var enorm! jag berättade som det var och han gillade inte läget vi befann oss i, men bad oss avvakta eftersom han efter varje anfall går tillbaka till sitt vanliga han. och om han skulle få ett till så skulle jag ringa.
mycket riktigt runt tolv var det dags igen. vi var redo att åka till strömsholm med killen, han måste få hjälp och den kan inte vi ge honom. när vetrinären fick höra detta så kämpade han mot apoteket och egentligen reglerna om medicinen vi fick. den behöver lämnas över personligen av den som skiriver ut den, så den inte kommer till fel händer och eftersom han var i göteborg så blev det svårt. han bad mig skicka personuppgifter samt gismos vikt, så skulle han ringa lite samtal. tio minuter senare kommer det glada beskedet, han lyckades övertala apoteket att skriva ut medicinen över telefonen och jag kunde komma in och hämta den!
efter en kort berättelse om den, begav sig jag och mamma mot apoteket för att hämta det som skulle bli hans räddning, förhoppningsvis. hem och gav honom tabletterna och nu lever jag på hoppet om att han ska slippa dessa anfall och slippa lida.

s+f

magsjuk

fyfan nu har man mått pyton i tre dagar, jag har rent ut sagt spytt så mycket att jag har träningsvärk i revbenen samt utsidorna av halsen. ingen bra tecken skulle jag tro.. just nu mår jag ju bättre än vad jag gjorde i måndags men jag mår fortfarande inte helt bra. två dagar har bara försvunnit utan att jag haft något att säga till om, men idag så tänkte jag ha det! två dagar till julafton och det finns eller fanns fullt med saker kvar att göra inför den.
så jag tog tjuren i hornen och fixade det mesta som behövdes så nu är det inte så mycket kvar tills imorgon, skönt de iallafall.
nu ska jag lägga mig i sängen och ignorera att hur dåligt jag mår!

s+f

effektiv tid

det här med effektiv tid på futsal turneringar är en spännande sak! dock inte lika rolig som spännande. våra två matcher som tidsmässigt var lagda på 2x20 min blev 3 timmars spel sammanlagt. jag har aldrig varit med om att tjugo minuter gått så långasamt. den som kom på effektiv tid måste ha varit athlet, inte kan det ha varit en fotbollsspelare iallfall..
inte så mycket för 2x20

nu sitter jag här med två ömma fötter som har blåsor under sig, så jag knappt kan gå allt mindre springa. men vad gör man inte för laget. en jävligt tassig rygg! en tjej sprang rakt in i höften och knäckte fel på hela ryggen och höften. mindre skönt, får se om jag kan ta mig upp ur sängen imorgon. men lite vilja så kanske det går. en hälsena som inte mår helt bra. förutom allt detta så tror jag att jag mår ganska bra, bra trött är jag annars så.
imorgon börjar skollivet igen och vi börjar med det tunga ämnet juridik. en intensiv kurs på en och en halv vecka sen är det lov och första dagen efter lover så är det tenta. hur fan det nu kommer gå!
nu ska jag lägga min och läsa och vila kroppen lite, för det behövs.

s+f

fredagsmys!

idag har det varit en bra fredag, jag fick lite plugg gjort inför skolstarten på måndag efter sex veckors praktik.
kiwi min saknade vän kom till hit efter hennes skoldag samt en liten snabb stanbesök med hennes vän. blev en snabbis på marieberg där jag inhandlade en svart tröja perfekt inför söndagens spel , då det känns lite fel att komma i en rynninge tröja till matcherna. en början iaf, nu väntar jag bara på overallen som aldrig verkar komma.. även en present till jesper som fyller arton på julafton, stora killen nu! och även lite mystillbehör till oss ( läs godis och saft ).
hem och strö tittade på tv samtidigt som våra munnar nog aldrig var still eller tysta.

som i de flesta hem idag så stod tvn på kanal 4 kl 20.00 och idolfinalen. även fast varken jag eller kiwi följt detta flitligt så en final måste man ju se, final liksom. så det blev det och vi tycker att det blev rätt kille som vann. minnah, vad gjorde hon där, hon skulle ha åkt ut och stannat ute när hon väl åkte ut. men det är min åsikt och kanske inte din, vi alla kan inte tycka lika och tur det!
nu har min vän åkt hem och karln är ute och ränner med vänner och alkohol, så jag funderar på att ta mig en dusch så jag piggnar till lite. och kan hålla mig vaken tills han ska bli hämtad.
om man vill så går det


mamma min mamma


s+f

mamma min mamma!

min bror har fått min mor att byta operatör på den fasta telefonen i förhoppning att det ska bli billigare. och genom det så fick min kära mor en mobil på köpet. så jag frågade henne vad det var för mobil hon skulle få och hennes svar var : " en blå ! " haha så söt! men det visade sig vara en nya nokia som jag inte tycker jag vara så stor problem för min mor att lära sig. tills jag insåg att den är halvtutch! detta kan bli spännande. och jag har nog inte slutat skratta åt hennes blick som jag fick när hon fick reda på att den var halvtutch. bra söt! så nu blir det en ny mobilkurs för hennes del, men det ska vi klara. så svårt är den inte. huvudsaken är att hon vet hur hom ringer och skickar sms, med det kommer hon nog klara sig finfint!

s+f

ham

efter ett år och en helg så har jag äntligen fått äta årets första julskinka!
lika gott som varje år om inte lite godare i år! :)

s+f

nysmaraton

medans andra springer maratonlopp så nyser jag ett. under hela gårdagen bestod det av den ena nysen efter den andra, blev lite smått irriterande. fick iallafall en förvarning varje gång, då det började stor klia och kittla i näsan, då var det på gång.. men fortfarande inte så uppskattat! minst en gång var femte minut kom det en, iallafall vad det kändes som. från till att knappt nysa alls till att nysa konstant en hel dag, fasinerande måste jag säga!
annars så har sjuktrollet tagit mig i hans armar. ogillar! vaknade upp med halsont upp till öronen och täppt näsa, bara sådär över en natt. är det ens möjligt ? tydligen! plus att det knäpper i mitt högra öra lite när som och mamma tror att det är början till öroninflammation, men det tror inte jag! jag får aldrig varken öroninflammation eller halsflus , spelar ingen roll hur ont jag har så är det inget. senast jag fick det var jag väl tio eller nått. helt okej
så nu är jag i förnekelse! jag är inte sjuk, jag mår bra. jag är inte sjuk, jag mår bra. får se hur lång tid det tar innan kroppen fattar det jag tvingar hjärnan att tro. eller om kroppen vinner, vilket är det sista jag vill.
jaja, den som lever får se!
nu ska jag göra lite nytta borsta hunden, dammsuga å duscha.

s+f

jag vs jag

s+f

blå

jag är en samlare!
ordet samlare kan beskrivas på flera olika sätt, men det vanligaste är väl att en person samlar på sig både det ena och det andra. för att de tror att de kan ha användning av det någon gång eller att dom helt enkelt inte kan slänga något.
jag är inte en sån samlare.
jag är mer en sådan samlare som samlar utan att veta av det. dock har jag ingen som helst användning av det, utan de gör mest ont. igår hittade jag två blåmärken efter tisdagens match, ett på höftbenet och ett på armen. idag hittar jag ett stor på knät efter gårdagens träning.
det jobbigaste är att jag inte har något som helst minne av att jag fått en smäll eller vad som kan resultera i dessa blåmärken. dom bara dyker upp utan minsta förvarning.
mamma frågade mig om jag ramlat när jag visat henne knät, mitt svar blev; nja, kanske jag vet inte..
noll koll!

s+f

RSS 2.0