glad tjäj

ibland så kommer man verkligen på hur bra man har det, den bästa hunden ever, en underbar och väldigt ofta för snäll mamma och framför allt en helt fantastisk pojkvän! något man inte uppskattar och värderar som man ska varje dag, tyvärr.. men sen kommer guldklimparna i sin närvaro som får än att påminas om detta.
igår fick jag min födelsedagspresent av min käre pojkvän och det var en heldags shoppingdag - han betalar! vilken jag verkligen uppskattar, han hatar att shoppa, han hatar att ens följa med och shoppa. så det var uppskattat!
så just nu sitter jag i min underbart sköna onepiece från gina, eller min jättebebispyjamas som jag förklarade det för mamma när hon såg den :)
det blev även ett gult linne samt underkläder från gina samt ett par sandaler eller grekiskastskor från dinsko. har letat efter ett par som passar min fötter i år och när jag äntligen hittar ett par så måste dom ju inhandlas! annars hade jag ångrat mig djupt. mycket fina och kommer användas flitligt i sommar!
kommer få tillbringa natten själv i sängen för älskos är på elmia med hans kompisar, vilket han sett fram imot hur länge som helst. hoppas att det va så bra som han tänkt sig bara. men inatt eller mer imorgon bitti vid sex kanske, kommer han och gör mig sällskap!
igår var det även dags för zitas första dusch utomhus, mycket skönt men lika jobbigt shampooneringen och balsamneringen som hon alltid tycker. men bra skönt efter åt, speciellt när både jag och frank satt med varsin hårfön från vardera håll och fönade henne. bortskämda hund! men nu är hon ett litet yrväder så fin och mjuk.
s+f

dommedagen!

idag blir jag ett år äldre, ett år närmare pensionen, ett år närmare slutet.
men trots detta så ska jag göra detta år till ett av de bättre!
fick en fin blombukett av älsklingen min <3
s+f

stockholm

denna helg har bestått av bara roliga saker och en mindre rolig, med det är en bagatell när man är med eliten. efter jobbet och mullan spelat match så rullade vi och en fullpackad bil mot stockholm! efter två väldigt långa timmar var vi äntligen framme, lyckan var enorm. när allt var in plockat i lägenheten och bilen var parkerad för natten, så blev det lite nattsnack med majsan och även lite gammla bilder på våra eliten äventyr som majsan tidigare hittat. så lite minnesprat innan vi alla tre la huvudet på kudden.
morgonen började av att oliva låg och pratade för sig själv i sitt rum och vi vär glada över att hon snällt nog tog sovmorgon till åtta och inte vaknade sju! med tanke på vår sena ankomst. upp å hoppa, gosa lite med henne. två stora ögon  och ett lika stort leende möttes vi av när hon kom ut där vi låg. gullunge!
iväg och lämna henne hos nicklas pappa som skulle ha henne över dagen och natten.
både lördagen och söndagen hade vi grymt fint väder med strålande sol som stekte på ordentligt. nice! :) så självfallet blev det fotboll båda dagarna, malin spelade på lördagen och även majsans lag så det var ju givet. en mindre given match på söndagen men det gjorde inte så mycket. härligt väder och härligt sällskap - majsan, malin å mullan, räckte för min del.

majsan och nicklas hade sin utflyttningsfest på lördagskvällen och det var minst sagt underhållande! haha, mycket spännande folk som var där. mycket bra, mycket bra. tråkigt nog smakade inte mina smirre så gott som jag hade tänkt mig. kanske inte var kalla nog , vad vet jag.. men det gjorde inte så mycket. fyra på morgonen gick dom sista tappra själarna hem och mullan gjorde mig sällskap på sin madrass brevid mig på golvet i olivias rum.
dagen därpå var vi tre vakna  och pigga redan klockan nio klev upp och började med att städa av det som var kvar att städa efter att nicklas mamma vart i farten kvällen innan. inte den godaste lukten att mötas av sådär dagen efter - blev så mycket bättre efter lite torkning, vädring, moppning och slägning. tänkt vad lite städning kan göra!
malin och charlie kom och gjorde oss sällskap i det härligt och stekande solen under söndagseftermiddagen. efter vi blivit sjukt rastlösa efter cirka tre timmar liggandes i solen , blev det som sagt fotboll i solen. en skönt promenad till och från matchen klagade ingen på. eller jo , kanske charlie en stund iaf.

sen skulle jag och mullan vara snälla och låta majsan och nicklas ha en lite lugn kväll för sig själva och vi skulle åka vid sex-tiden. men den planen hade inte bilen! väl ute för att köra in den för packning, kom jag inte in i den. tänka att batteriet i dosan nu var slut, så köpte ett nytt. men inte då, tråkigt  om det skulle vara så lätt!
efter några samtal med mamma så ringe jag falck bärgare som skulle komma och hjälpa oss med min rent ut sagt döda bil. fyrtio minuter och lite startkablar senare så var bilen igång. visade sig att innerbelysningen hade varit på under hela helgen och då laddat ur batteriet. mycket skumt, då varken jag eller mullan andvänt  denna lampa varken under fredagens bilkörning eller under lördagens snabba flytt.. men så var fallet iaf. vi fick klara besked om att vi inte fick stänga av bilen, för då skulle den inte starta igen!
att inte få kärringstopp var det enda jag tänkte när jag backade ut bilen och körde in den på gården. klarade mig men jag hade inte blivit för förvånad om jag nu skulle ha lyckats med det. så typiskt mig!  
så det var bara att tuta och köra, två timmar senare var vi hemma!

då var yttliagre en bra helg över med dom bästa brudarna! <3

s+f

:)

jag tror jag vet vad jag vill bli när jag blir stor! :)

s+f


hund

jag mår riktigt dåligt när jag ser människor som absolut inte ska ha hund, har hund. dom tror dom förstår hunden och vet vad som är bäst för den. men de gör bara saken värre , egentligen. jag mår speciellt dåligt när det visar sig att hunden i sig inte mår bra. stressad, gnällig och framför allt otrygg. det bara lyser otrygghet om hunden.
i detta fall verkar det som om hunden haft en tidigare ägare som dött , eller något. och antingen om hunden fått men från relationen med den matten/hussen. eller om hunden nuvarande ägare inte har tagit hand om problemet utan mer låtit det vuxit.

vi och djur är lika på det viset. har något hänt , måste det bearbetas för att det ska bli bättre och man ska kunna gå vidare. annars växer bara problemet och blit tillslut omöjligt att bli av med.
jobba - jobba - jobba är vad som gäller. vilket i detta fall det inte gjorts..

det gör ont i mig och se en trasig hund som skriker på hjälp. men inte ens dess egna matte eller husse märker det. det gör ont!


s+f

GIVE ME !!

 


fan va snygga one pieces som nu finns på gina, för endast 499! dock så kan dom nog endast beställas via deras hemsida. men ändå!! jag skulle döda för dom här två..
den turkosa är ju för härlig och leoparden är ju bara jag, så det skulle kännas fel om den inte fanns i min garderob. tänk vad snygg dom och jag skulle bli tillsammans! olalala


s+f

happy face!

igår var den vår sena träning på konstgräset som gällde, nämlilgen klockan nio! bra sent och man får göra allt för  att hålla sig vaken och allert. hur som helst. igår var det barbent som gällde och jag frös inte en sekund. inte ens innan och efter träningen. när det är nio plusgrader vi nio tiden på kvällen samt ändå varmt och man kan springa omkring i kortisar, så är det väl ett tecken på att våren snart är här. iaf en bra början på våren :) jag stor gillart! pepparpeppar.. nu får det inte komma mer snö och snusk. för jag vill ha vår nu! det är dags för det samt en varmt och härlig sommar , det är vi värda efter denna kalla och hårda vinter.

och det är redan april och min födelsedagsångest börjar krypa på mig, snabbt och ordentligt. dagarna bara försvinner och den nittonde börjar närma sig med stormsteg. vet inte om jag ska skratta eller gråta eller bara försöka att inte tänka på att jag snart blir ett år äldre.. ångest med stora bokstäver är det iaf.

igår var det dags för att inhandla en ny soffa, min gamla funkar inte längre. ryggen tar stryk och den är inte så speciellt skön. hittade en på ikea för 995:- och den var helt okej, liten och skön. plus att ikea har erbjudande nu att man får 500:- i presentkort tillbaka när man köper en soffa. hur bra är inte det ?! köp soffa och få femhundra på köpet. så nu sitter ett sådant fint presentkort i min plånbok laddat och klart för användning. tänk vad mycket kul jag kommer kunna köpa för det! :) jag är överlycklig, frank inte lika lycklig kan jag tänka mig. detta betyder ju fler ikea besök. men tack för att du följde med mig ut älsk <3
och som de flesta gånger så är det kartongen som gör att den inte får plats i bilen. jag gapskrattade medans frank muttrade och rev upp kartongen och packade in soffan i bilen den vägen. ett äldre par kollade och skrattade minst lika mycket som jag gjorde! härlig syn måste jag säga.
så många gånger som man själv har skrattat åt folk som inte fått in grejerna i bilen , för att kartongen vart för stor. och nu stod vi där, med samma problem. skrattar bäst som skrattar sist
vad gör man inte för ikea och hem kom den ju tillslut!


s+f


puhu..

ibland önskar man att dagen bara ska försvinna så man kommer bort från det man gör. så känner jag nu, jag orkar inte vara kvar här längre för idag. vill bara hem, sova lite kanske eller helst ut till ikea och kolla ny soffa. dom har kanon erbjudande där nu - köp valfri soffa och få 500:- i presentcheck! skit bra tycker jag, som är en ikea lover! så det blir det nog. hem och räkna lite, så man klarar sig resten av månaden bara. men det ska nog gå bra.
och nu när jag vet vart jag egentligen vill vara , så går tiden ännu låångsammare! sådär extremt långsamt.. snälla klockan, ticka snabbare!

s+f

barbent

igår var det premiär för min del, min första konstgräsmatch för denna säsong. och varför inte slå på stort då? det var varmt så jag körde utan underställsbyxor men tröjan åkte på, fryser aldrig om benen men armarna gäller det andra grejer. även frida valde att köra barbent. vilket vi ångrade när vi kom ut, ett par bara bleka ben, i ett par oranga byxor gjorde dom ännu blekare! haha jaja, det fick vi bjuda på. men både jag och frida kollade ner i marken när killarna som spelat match innan oss gick förbi.. benen var alltså skämmigt bleka! aja, hade nog svettats ihjäl om jag haft underställsbyxorna på mig, så det var ett bra val fast det såg fult ut..
s+f

RSS 2.0