byebye

kl är 07.11 och jag sitter fullt på klädd i underställ och flätat hår, helt redo för en tur till romme.. men det är inte alla som vet att älsk har börjat spela fotboll igen :)) och igår var det deras första match ute på gruus :o metachen gick väl så där i slutändan men ölsk kämpade på! och det blev nog en lite för snabb omställning för kroppen att gå från enbart gymträning till fotbollensliv och match på bara några veckor. så kroppen tog ut sin dom, babe ligger nu i feber och illamående! :/ men så envis som han är så försöker han göra sig iordning för att åka iväg för att vi har lovat tobbe det..
ibland måste du tänka mer på dig själv än på andra älsk, inte alltid men ibland och speciellt när kroppen säger ifrån! men jag älskar dig ändå! <3
men nu åker linserna ut  och så ska jag krypa ner i sängen brevid min man!





S+F

friiiiiday

då var den slut på denna vecka med.. det har inte hänt så värst mycket men kanske inte så värst lite heller :P
för att fira helgkommandet så blev det en liten härlig beställning av kläder, smycken och koddar+fodral! så nu ska det bli sommar fint  lagom till sommarn kommer :) om den nu kommer att komma..
nu ska jag hoppa på min gubbe och spendera resten av kvällen  soffan framför tv med hono <3

och bara för att murray har lärt mig hur man lägger in ett klipp i bloggen så kommer jag bjuda på ett! hihi





S+F

250210

jag saknar verkligen solskenet som lös över oss igår, nu är det samma gamla gråa och tråkiga och framför allt snöiga vardagen som känns precis som alla andra dagar..
idag var det träning precis som vi har varje torsdag men där hade jag allt fel! För idag hade några fjolliga handbollspojkar tagit våran tid utan att vi hade fått reda på det. då blev man lagom glad! Bara att sätta sig i bilen och åka hem igen, men sånt är väl livet.

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det går inte en dag utan att jag tänker på hur det  kunde ha varit om du var med mig, det går inte en dag utan att jag tänker på hur det kunde ha varit om jag hade gjort andra val i livet än vad jag gjorde. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, det går inte en dag utan att jag känner mig ensam, vilsen och halv. Det går inte en dag utan att jag känner att du står vid min sida.
det går inte en dag utan att jag undrar hur det hade varit om fortfarande fanns vid min sida, det går inte en dag utan att jag tänker på hur mycket du betyder för mig. Det går inte en dag utan att jag tänker på att du var halva jag, du var den enda för mig. Den enda som verkligen förstod mig och det saknar jag. Jag saknar dig! det går inte en dag utan att du besöker mitt minne mina tankar, det går inte en dag som jag vill vara utan dig. det går inte en dag utan att jag vill vara hos dig, i dina armar, i din trygghet. Jag saknar det! mer än vad någon kan tro. Varje dag tänker jag på vad som kunde ha varit, varje dag tänker jag på vilken person jag kunde ha varit med dig fortfarande vid min sida. Jag skulle göra allt för att få tillbaka den tiden med dig, du var mitt allt och sen togs du ifrån mig. Då föll hela min värld ihop, den dagen som du inte fanns vid min sida längre. Jag hade inte längre min trygghet där, inte längre mitt halva jag för den halva försvann med dig. varje dag lever jag för att göra dig stolt för att hedra dig. för du var en person som man ska hedra! Du var min hjälte som tyvärr togs ifrån mig. Min hjälte togs ifrån mig.. sedan den dagen har jag aldrig varit den samme och jag kommer aldrig bli den personen igen , det spelar ingen roll hur mycket jag än vill det. du försvann med så mycket som betydde allt för mig, hur ska jag någonsin kunna bli den samma då?!
det går inte en dag utan att det gör ont, utan att jag saknar och utan att jag älskar!

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

S+F

 

 

 


<3

min dag har bestått först av plugget och sen var det mys på stan med anna :) <3
först blev det fika på gröna grodan och massa snack och skratt och igentagande från den tiden vi inte har spenderat tillsammans! gu vad jag saknar den tiden som vi hade förut, du och jag alltid tillsammans, dag som natt. den tiden vi hade var helt underbar! (: vad jag vill att du ska komma hem igen och lämna karlskoga!
sen var det även lite presentfix till frankis! håller tummarna på att den blir bra!






nu blir det först hylluppsättning så jag får upp min hylla där jag ska ha dom godaste böckerna :) hihi
sen blir det bara massa tvmys!! :D


S+F

vissa saker är inte menat..

S+F

snöskottning

som alla vet så har det snöat konstant i två dagar nu och snön har byggts på högar och bara blivit större å större.. jag är inte det största faanet av snön men zita gillar det! så idag när vi skulle ut å gå så var min broder ute med snöslungan och skottade.
vi har en liten stig från våran gata upp till en annan gata som var helt igen snöad! så jag bad honom skotta upp den igen så vi kunde gå där utan att pulsa för mycket. och det gjorde han..
det var en mer än nöjd zita som glatt gick bakom honom och väntade på att han skulle bli klar så vi kom förbi.




igår var jag, frank o mullan på bio. på bio duken rullade snabba cash!  det var inte så bra som jag hade byggt upp mig för att tro. med tanke på att alla som man pratat med säger att det är riktigt bra, visst den var bra men lite besviken blev jag. kan nog bero på att mina förväntningar var väldigt höga..
den blir nog bätte nästa gång man ser den :P


S+F

nu blir det fredagsmys!

just nu sitter vi fas klistrade framför tv med frankis bröder å kolla på lets dans, eller iaf tobbe för han väntar på å få se molly dansa!

veckan har spenderats hemma, på träningar och i skolbänken.. träningen blir roligare och roligare nu när alla oldies har kommit hem! :D plus lite härligt nyförvärv (: det här kommer bli kalas.
skolan har väl varit som vanligt, bara det att vi har börjat en ny kurs, den har börjat hårt på en gång vilket kanske är bra med tanke på att kursen bara håller på i tre veckor.

och snön när ska den försvinna ?! det ser inte så ljust ut för tillfället när det kommer ner mer än det förvinner.. jag vill ha värme nu!! :) lite sol tack

nää nu blir det FREDAGSMYS!

S+F

Sen kväll

Jaha nu ligger man här i soffan efter en hård fotbollsträning för er som inte vet så har jag börjat med det igen. Min älskling ligger utslagen i sängen och sover hon är så söt när hon sover, me love her<3. Imorgon så ska jag och Sabina vara barnvakt till mina småbröder. Så jag antar att det är nåt jävla skitpogramm som let´s dance eller melodifestivalen. Är det bara jag som tycker att melodifestivalen är så jävla värdelöst, det finns ingen som kan sjunga några bra låtar eller något. Så mitt uppdrag är att försöka övertala mina småbröder att det finns bättre på tv:n. Nej nu blir det lite OS eller något och sen blir det att sova.

F+S

GH

natten spenderades framför tv med guitar herot på full rulle och avrundades med malins hemma gjorda kladdkaka med grädde! mums :) sen framåt små timmarna, som för våran del var runt klockan två så var det full rulle med bäddning av säng, borstning av tänder och lampsläckning.. cirka sju timmar senare vaknar jag i härliga mr Bob och är väldigt piggus, men det visades att det bara var jag som var piggus vid nio. så då roade jag mig med att kolla malins kamera på bilderna under kvällen samt tv kollning.. runt tio vaknade frank, eller jag kanske råkade hjälpa honom lite på vakningstraven, hoppsan!
ett vädjande sms gick in till mullan o smuli och det visade sig att mullan va vaken! jag höll mig på det lugna i cirka en halv timme och sen var det raka vägen in för att se till att smuli vaknade med, vilket inte var det lättaste måste jag säga..
efter en promenad till ica för att inhandla dagens frulle så var bordet upp plockat med frulle tillbehör och både mullan och smuli var vakna och pugga!

nu en halv dag senare har mullan lämnat oss för arbete och smuli och frankis sitter och nördar gutiar hero! dom har provat båda hard och expert, gick nog inte så bra som dom ville dock. men det var roligt att se och höra på dom! haha :)
        


ikväll är det fys som står på träningsschemat, längtar det gör jag verkligen inte! min träningsvärk från förra måndagen har precis släppt. Yey en dag utan träningsvärk fick man iaf uppleva, man ska vara glad för det lilla!

S+F


Alla ♥-ans dag

den mycket speciella dagen alla <3 sdag har började med att älsklingen kom med en fin bukett blommer, choklad och ett kort! :) sen var det marieberg som gällde när man inhandlade in en ny outfit inför våran dubbeldejt med mullan och malin :) det blir lax och potatis och sen blir det biiiio! och före, efter och imellan så blir det massa gitar hero spelning som frankis har tjatat om hela dagen ;D hihi
nä nu serveras det mat så jag ska äta masssa lax nu! hihi mumma :)

S+F

Sommar

snart bär det av till emelie för att tillbring kvällen med Klassfest med temat Sommar! nu blir det äntligen lite sommarkänsla! :)
PartyParty!




S+F

överlevde

nu har jag vaknat till liv efter sälen resan, det tog en vecka kort och gott. inte för att resan krävde mycket energi eller att den bestod av tre fulla kväller utan mer att min förkylning passade på att bli sämre och samtidigt delade den med sig till frank med. mycket snällt men inte så uppskattande!
vi hade lyckats hyra en kanon bra stuga, as fin och rymlig helt perfekt för oss sju! :) vädret var väl lite sämre, första dagen var det klart med strålande sol vilket var toppen! men dom andra dagarna bestod mer av mulet och lite snö medans sista dagen var rena döden. det blåste och snöade, mindre kul. plus att sista dagen fick jag för mig att prova åka malins bräda. visst gick det hyfsat bra i slutet men under backens gång så bjöd jag nog på en hel del skratt och fina vurpor! plus att flera backjobbare trodde jag var skadad! haha så då kan ni ju tänke er hur illa de måste ha sett ut.. haha
åå fyfan vad jobbigt det var! har aldrig haft en sådan kramp eller träningsvärk som jag hade efter det, inte ens efter fys passen! ojoj säger jag bara. en uppelvelse som jag sent kommer glömma men även vilja göra om, om jag känner mig rätt.. tyvärr

annars är allt som vanligt, tillbaka till skolbänken.
som ett litet välkomnande så hade per fixat en dugga för att se hur mkt vi hade lärt oss. kul, vi som precis missat en vecka! men hör å häpna, det gick bra! båda jag och frank blev godkända och fick då med oss fem stora poäng till slut provet :) ibalnd får man ha lite tur också eller kunde vi vekligen de ?..

imorgon är det klassfest hos emelie som gäller och på lördag ska malin ha födelsedagsfest! :D rena fest helgen, sova har jag hört är för veklingar!

GRATTIS SMULI PÅ FÖDELSEDAGEN! :)




S+F

RSS 2.0