vinst-förslust

vi duktiga tjejer i oranga tröjor som spelar för hovsta, kämpade och spelade oss till a-slutspelet i div 4. och i måndags var det dags för första matchen, mot inga mindre än if eker. eker som vi mindes som ett lag fyllt med filmningar, efterslängar, fula ord och ett rent fult spel från alla håll! dock duktiga tjejer, vilket gör det ännu mer tragiskt att dom har den attityden dom har. med den kommer dom inte långt. sist vi mötte dom förlorade vi med 0-8 och vi gjorde inte en jättebra match. alla var nog mer eller mindre frustrerade äver hur dom betedde dig.
-
ett obesegrat eker kom till hovsta ip och trodde säkerligen att detta skulle bli en lätt match. men så fel dom hade! vi gav dom ett ordentligt krig och försvarade oss jävligt bra. första halvlek var vi jämna men i slutet av andra kom bollen lika fort tillbaka som vi sköt iväg den. orken försvann lite och vi gick in i försvarsläge. men vi alla försvarade oss riktigt bra och gick inte bort oss. alla var riktigt duktiga! matchen slutade lika, 0-0 vilket blev en vinst för oss och en förlust för eker!
det obesegrade eker är nu inte längre obesegrat! fast inte heller besegrat.
-
vi spelade inte match mot elva spelare utan tolv, vi hade domaren mot oss också. han sprang runt och skrattade vid ekers missar och fnös när na gjorde ett felaktigt inkast. lät ekers kapten göra myntkastet bara för att hon var väldigt glad idag... inte den bästa domaren vi haft, utan han får nog titeln den sämsta domaren vi haft! till och med herr skelögda domaren som hatar oss, dömmer bättre. och då är det illa!!
-
s+f

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0