Överraskniiing!

när vi rullade in på vår gata så möttes vi av en allt inte för rolig överraskning!
grannen hade försökt komma ut med sin bil men kört fast så hennes bil stod vid huskanten för att hon inte kunde få loss den och det hade inte funnits någon hemma som kunde hjälpa henne.. sen kom plogsnillet som plogade vägen ändå till hennes bil och lämnade sedan en stoor snöhög precis brevid bilen och högen tog upp heeela vägen! nejmen det är nog inga som ska ner med sina bilar till de två huset längre ner på gatan, så tänkte nog han! men ack så fel han hade!
vi sa till honom att vi skulle längst ner på gatan men att vi nu inte kommer förbi för han har skottat upp en stor hög i vägen. plognissen ger oss ett drygt och fnäsande svar: "då får ni be eran granne flytta på bilen! så kommer jag tillbaka senare.." och så åkte han iväg.
vi gick eller halkade mer ner för gatan för att prata med grannen och då berättar hon att hon kört fast och kommer inte loss.. hon var hyfsat rasande när hon hörde vad plognissen hade sagt och gjort!
men efter mycket omoment så fick vi loss hennes bil och vi fick glatt parkera hos grannen tills puckot kom och plogade rätt skiten..

ibland kan man ju undra hur fan folk tänker!

S+F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0