spöregn!

som alla vet så hade vi inte den soligaste dagen igår, utan det regnade konstant från tidig morgon till sen kväll. och som några vet så hade jag match igår och jag var inte den enda som var bombsäker på att den skulle ställas in på grund av en vatten fylld plan. men så blev inte fallet.. utan pingos ord när han pratade med noras tränare var "om bollen stutsar så spelar vi" med andra ord så begav vi oss mot nora för att slå dom i detta urusla väder som vi hade. men det var mer än vad varje spelare ville, visst alla ville vinna men inte spela i skitvädret.
hela vägen till nora förberdde vi oss för ett uselt underlag men så illa var det faktiskt inte, det var inte så att jag hade hela svartån i skorna efter uppvärmningen och sedan heller inte efter matchen. så det var helt okej!

på någotvis så tappar vi alltid i de första fem minutrarna så vi alltid får spela i uppförsbacke.. jättedumt! men idag lyckades vi verkligen men att genomföra en hel match som ett lag :) vi hade bra spel, bra närkamper på vissa positioner (en del måste tuffa till sig rejält!) och framför allt så satte vi dom flesta bollarna igår.
2-2 i halvlek och vi hade matchen i våra händer. bättre spel och framför allt kändes det som om vi hade mer vilja!

i andra halvlek vände vi på hela matchen och visade nora att detta var våran match, med att göra två snabba inom loppet av fem minuter! nu jävlar tänkte vi alla, nu är matchen vår och fler mål kommer att stänkas in. fler bollar stänktes in, dock i fel mål.. för av någon anleding så släpper vi in dom i matchen igen och med en kvart kvar står det 4-4. för att hålla spänningen på topp så sätter vi några skott i stolparna och även missar en straff.. men när det återstår cirka tre minuter får millan på en kanon träff och dunkar in segermålet och även slutsiffran! 4-5

nu ska vi bara lära oss att inte tappa de första fem och inte heller bjuda in motståndarna i matchen när vi leder! små saker som vi kommer och ska klara :)